Lige nu: Frit valg på alle stel - kun 1 kr.

Bestil en gratis synstest

Book din gratis synstest hos Smarteyes – rådgivning, du kan stole på

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Det betyder, at du med fordel kan gå til regelmæssige synstest for at sikre, om alt er, som det skal være.

I alle vores butikker landet over står vores dygtige optikere klar til at undersøge dit syn. Din synstest tager kun 30 minutter og tjekker alt det, der er vigtigt for at se godt.


Tid til en synsprøve? 4 tegn på at du skal bestille en synstest

Udfordringer med dit syn kan komme til udtryk på flere måder, og det er ikke altid nemt at vide sig sikker på, hvornår det er tid til at bestille tid til en synstest. Her er 4 tegn på, at du med fordel kan få undersøgt dit syn i en synsprøve:

  1. Følelsen af trætte øjne og sløret syn
  2. Behov for mere lys for at se godt
  3. Vanskeligheder ved at se på forskellige afstande
  4. Mulige arvelige sygdomme i familien

Oplever du nogle af de mest normale tegn på synsproblemer, eller er det blot begyndt at blive svært at se det med småt eller genstande på lang afstand, kan det være en god idé at få en optiker til at tage et kig på dine øjne i en synstest.

Derfor skal du vælge Smarteyes

I din nærmeste Smarteyes finder du dygtige og erfarne optikere, som har dit syn og dine synsbehov som deres ultimative førsteprioritet. Vi tager os altid tiden til at komme hele vejen rundt, når du får en synstest i en af vores butikker landet over.

Vores optikere holder sig altid opdaterede på den nyeste viden om synsfejl og øjensygdomme for at kunne give dig den bedste rådgivning og behandling.

Hos Smarteyes er det enkelt og simpelt at være kunde. Ud over grundige synstest tilbyder vi dig et stort udvalg af briller i unikke skandinaviske designs, som du helt eksklusivt finder i vores butikker.

Alle fortjener at se godt ud med deres briller. Hos Smarteyes kan du tilmed altid gøre det til fornuftige priser.

Hvor kan jeg få en synstest?

Smarteyes har butikker hele landet over. Du finder os i både Jylland, på Fyn og i København. Find din nærmeste Smarteyes her, og bestil tid til din næste synsprøve allerede i dag.

Sådan foregår din synstest

Din synstest bliver indledt med en forundersøgelse, som giver optikeren grundig indsigt i din livsstil, din sundhed, dit arbejde og dine interesser for at kunne vejlede dig bedst om dine behov for briller, kontaktlinser og funktioner.

  • Forundersøgelse
  • Sundhedstjek
  • Styrkeudmåling
  • Gennemgang og rådgivning

Sundhedstjek

Efter synsprøvens forundersøgelse foretager vi et grundigt sundhedstjek af dine øjne. Vi laver en billedanalyse af dit øjes nethinde og måler dit øjes indre tryk, som bl.a. kan afsløre mulige tegn på øjensygdommen grøn stær.

Styrkeudmåling

I din synstest udfører vi en styrkemåling, som kortlægger din synsfejl: Er du nærsynet eller langsynet, eller er du begrænset af bygningsfejl? Måske oplever du alderssyn eller samsynsproblemer? Alt det undersøger vi for at vurdere dit afstandssyn, læsesyn og syn i de arbejdsafstande, du har behov for.

Gennemgang og rådgivning

På baggrund af resultaterne i din synstest anbefaler vores optikere en løsning, der er bedst for netop dig og dine synsbehov. Er der eventuelle tegn på forandringer i din øjensundhed, anbefales du enten yderligere undersøgelser hos egen læge eller bliver henvist til en øjenlæge. Vi hjælper dig naturligvis med dit næste skridt i processen.

Hvad koster en synstest?

Lige nu er synstesten gratis. Vælger du et SmartFreedom Abonnement, er din synstest altid inkluderet.

 

Bestil tid til en synstest online her

I din nærmeste Smarteyes står vores dygtige og imødekommende optikere klar til at tage imod dig. Du kan nemt bestille tid til din synstest online. Vælg blot den form for synsprøve, du ønsker, og tryk bestil. Vi glæder os til at se dig i butikken.

Stelnyheder

Stelnyheder

Gå på opdagelse og find inspiration til din næste brille.

Et smartere brilleabonnement I Smarteyes

SmartFreedom

Køb 1,2, 3 eller flere par briller til en fast månedspris.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092