Gratis synstest

  1. Vælg type synstest
  2. Vælg butik
  3. Vælg dato og tidspunkt
  4. Udfyld oplysninger
  5. Bekræft reservation

Book tid til en gratis synstest hos Smarteyes – rådgivning, du kan stole på

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Det betyder, at du med fordel kan gå til regelmæssige synstjek for at sikre, at alt er, som det skal være.

I vores mange butikker landet over står vores dygtige optikere klar til at undersøge dit syn i en gratis synsprøve. Den tager kun 30 minutter og tjekker alt det, der er vigtigt for at se godt.

Book tid til en gratis synstest online her på siden. Vores venlige personale glæder sig til at tage imod dig i din nærmeste Smarteyes.

Gratis synstest

4 tegn på, at du skal booke tid til en gratis synstest

Udfordringer med dit syn kan komme til udtryk på flere måder, og det er ikke altid nemt at vide, hvornår du bør booke tid til et tjek af dit syn. Her er 4 tegn på, at du med fordel kan få undersøgt dit syn i en synsprøve:

1) Følelsen af trætte øjne og sløret syn

2) Behov for mere lys for at se godt

3) Vanskeligheder ved at se på forskellige afstande

4) Mulige arvelige sygdomme i familien

Oplever du nogle af de mest almindelige tegn på synsproblemer, eller er det blevet sværere at se det med småt og genstande på lang afstand? Så kan det være en god idé at få en optiker til at tage et kig på dine øjne i en synstest.

Derfor skal du vælge Smarteyes

I Smarteyes finder du dygtige og erfarne optikere, som har dit syn og dine synsbehov som den ultimative førsteprioritet. Vi tager os altid tiden til at komme hele vejen rundt, når du får en gratis synstest i en af vores butikker landet over.

Vores optikere holder sig altid opdaterede på den nyeste viden om synsfejl og øjensygdomme for at kunne give dig den bedste rådgivning og behandling.

Hos Smarteyes er det enkelt og simpelt at være kunde. Udover grundige synsprøver tilbyder vi dig et stort udvalg af briller i unikke skandinaviske designs, som du kun finder i vores butikker.

Alle fortjener at se godt ud med deres briller. Hos Smarteyes kan du altid gøre det til fornuftige priser.

Se alle vores briller

Hvor kan jeg få en gratis synsprøve?

Smarteyes har butikker hele landet over. Du kan få en gratis synsprøve i alle større byer i Danmark: Odense, Aarhus, Aalborg, Roskilde, Herning, Esbjerg, Vejle, Randers, Holbæk, Køge, Viborg, Valby, Farum, Horsens og mange flere byer. Du kan altså altid få en gratis synstest tæt på dig.

Gratis synstest

Sådan foregår din gratis synstest

Et synstjek hos Smarteyes foregår i fire grundige trin:

-          Forundersøgelse

-          Sundhedstjek

-          Styrkeudmåling

-          Gennemgang og rådgivning

Forundersøgelse

Din synstest bliver indledt med en forundersøgelse, som giver optikeren grundig indsigt i din livsstil, din sundhed, dit arbejde og dine interesser for at kunne vejlede dig bedst om dine behov for briller, kontaktlinser og funktioner.

Sundhedstjek

Efter synstestens forundersøgelse foretager vi et sundhedstjek af dine øjne. Vi laver en billedanalyse af dit øjes nethinde og måler dit øjes indre tryk, som bl.a. kan afsløre mulige tegn på øjensygdommen grøn stær.

Styrkeudmåling

I din synstest udfører vi en styrkemåling, som kortlægger din synsfejl: Er du nærsynet eller langsynet, eller har du bygningsfejl? Måske oplever du alderssyn eller samsynsproblemer? Alt det undersøger vi for at vurdere dit afstandssyn, læsesyn og synet i de arbejdsafstande, du har behov for.

Gennemgang og rådgivning

På baggrund af resultaterne i din gratis synsprøve anbefaler vores optikere den løsning, der er bedst for netop dig og dine synsbehov. Er der eventuelle tegn på forandringer i din øjensundhed, anbefales du enten yderligere undersøgelser hos egen læge eller bliver henvist til en øjenlæge. Vi hjælper dig naturligvis med det næste skridt i processen.

Se godt og se godt ud med nye designerbriller

Viser din synstest, at du vil have glæde af nye briller, er dine muligheder mange i Smarteyes. Du finder et stort udvalg af unikke designerbriller, som du kun kan få hos os. Vi præsenterer løbende nye kollektioner, som helt eksklusivt lader dig tage del i ny skandinavisk brillemode.

Gå på opdagelse i vores mange unikke designerbriller i vores butikker, efter du har fået dit gratis synstjek, og få endnu bedre forudsætninger for både at se godt og se godt ud.

Book tid til en gratis synstest online i dag

din nærmeste Smarteyes står vores dygtige og imødekommende optikere klar til at tage imod dig. Du kan nemt booke tid til din synsprøve online. Vælg blot den form for synstest, du har behov for, og tryk bestil. Vi glæder os til at se dig i butikken.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092