Skærmbriller hos Smarteyes

De mest almindelige arbejdsbriller er skærmbriller. Skærmbriller har en anden styrke og slibning end dine private briller. I en almindelig brille er styrken tilpasset afstanden, når du læser i en bog. I en skærmbrille er styrken tilpasset den afstand, der er mellem dig og den skærm, du arbejder på i det område af brillen, du kigger igennem, når du arbejder. Skærmbriller er altså nøje tilpasset til dig og din arbejdssituation. Læs om vores skærmbriller til en hver arbejdssituation her.

Arbejdsbriller

Du kan have brug for arbejdsbriller i mange forskellige situationer. De mest almindelige arbejdsbriller er skærmbriller, men du kan også have brug for sikkerhedsbriller eller en anden form for arbejdsbriller, der er tilpasset lige præcis din arbejdssituation. I løbet af en normal arbejdsdag ændrer dine øjne fokus og retning flere tusinde gange. Dine øjne kan derfor let øjne blive overanstrengte, og det kan føre til koncentrationsbesvær, hovedpine og andre gener. En arbejdsbrille kan være et hjælpemiddel, der gør dig i stand til at koncentrere dig om dit arbejde længere og lettere. Hent aftale og rekvisition her

Sikkerhedsbriller

Hos Smarteyes har vi sikkerhedsbriller med styrke tilpasset den enkelte medarbejder. Vores sikkerhedsbriller lever op til de gældende danske og europæiske krav: DS/EN 166-S og DS/EN 166-F. Med en sikkerhedsbrille fra Smarteyes kan du med andre ord være helt tryg på dine medarbejderes vegne.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}