TILSKUD FRA DANMARK

Se hvad du kan få
i tilskud når du køber
briller eller kontaktlinserER DU MEDLEM AF SYGEFORSIKRINGEN DANMARK?

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud, når du køber briller eller kontaktlinser hos Smarteyes. Kravene for at kunne opnå tilskud til briller er, at synsprøven skal være udført af en autoriseret optiker og at glassene udmåles og tilpasses individuelt. Kravene for at kunne opnå tilskud til kontaktlinser er, at der er tale om kontaktlinser med styrke, der er købt i abonnement hos en autoriseret optiker. Vi opfylder alle krav til briller og kontaktlinser. Tilskuddets størrelse afhænger af hvilken gruppe ved Sygeforsikringen Danmark, du er medlem af, og om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller.

Tilskud til Enkelt- og flerstyrkebriller

Uanset om du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5 ved Sygeforsikringen Danmark, får du ved køb af en flerstyrkebrille dækket 30% af egenudgiften, dog maksimalt 800 kr. i alt. Ved køb af en enkeltstyrkebrille får du dækket 30% af egenudgiften, dog maksimalt 420 kr. i alt. Solbriller med styrke på +/- 1 dioptrier dækkes som briller - der ydes ingen tilskud til andre solbriller.

Der kan maksimalt inden for 12 måneder gives et samlet tilskud til briller på 800 kr. Har du været medlem af gruppe 1, 2 eller 5 uafbrudt i mere end 5 år, er der ingen grænse for, hvor mange par briller, du kan modtage tilskud til. Læs mere om tilskuddene på Sygeforsikringen Danmarks brilleside.

Læs mere om køb af enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller hos Smarteyes, eller kig ind i din nærmeste butik, hvor personalet står klar til at hjælpe dig.


tilskud til kontaktlinser

Du kan få tilskud til kontaktlinser af Sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Kontaktlinserne skal være med styrke og købt i abonnement hos en autoriseret optiker. Du kan få 50% af egenudgiften, dog maksimalt 50 kr. pr. hele måned. Der kan maksimalt inden for 12 måneder gives et samlet tilskud på kontaktlinser på 600 kr. 

Tilskuddet til kontaktlinser fastsættes ud fra linsernes levetid, fx 30 sæt engangslinser, 2 sæt 14-dages linser eller 1 sæt månedslinser. Læs mere om tilskud til kontaktlinser på Sygeforsikringen Danmarks kontaktlinseside.

Læs mere om køb af kontaktlinser hos Smarteyes.

Få tilskud til dine briller fra Sygeforsikring Danmark- Smarteyes Danmark

altid autoriserede optikere hos smarteyes

Hos Smarteyes er alle vores optikere autoriserede, og vi opfylder dermed kravene til, at du kan opnå tilskud fra Sygeforsikringen Danmark til dine briller eller kontaktlinser. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker.

Alle priser og vilkår er hentet fra Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside. Sidst opdateret d. 24.05.2017.