Tilvalg til brilleglas

Hurtigt farveskiftende glas, speciel antirefleksbehandling, effektiv smuds- og vandafvisning, filter mod blue light eller noget helt femte? Når du vælger brilleglas hos Smarteyes, har du mange muligheder for at tilvælge specialglas med smarte coatings.

Tilvalg til dine brilleglas kan kun kombineres ved valg af med Komfort eller Individuelle brilleglas. Enkelte tilvalg er kun mulige ved valg af individuelle brilleglas.

SmartClean

SmartClean specialglas til briller er en snavs- og vandafvisende overfladebehandling, som gør dine briller mindre modtagelige overfor snavs fra dine omgivelser.

Med SmartClean coating bliver dine briller lettere at rengøre, og du behøver ikke rengøre dem lige så ofte som tidligere. Specialglassene tilbydes til vores individuelt tilpassede glas.

SmartClean kan kun kombineres med Individuelle glas.

Pris kun 400 kr.

Farveskiftende glas

Farveskiftende glas indeholder molekyler, som reagerer på lysets intensitet og UV-lys. De skifter automatisk farve, så snart lyset ændrer sig. I sollys bliver de lige så mørke som solbrilleglas, og de bliver helt klare som normale brilleglas, når du befinder dig inden for.

Farveskiftende glas ideelle til dig, der har en aktiv hverdag i skiftende lysforhold. Vælger du farveskiftende glas, behøver du at skifte mellem briller eller solbriller, hver gang du går uden for eller inden for. De tilpasser sig automatisk.

Pris kun 800 kr.

Polariserede glas

Polariserede glas har en speciel coating, som fjerner op mod 99,9% af genskinnet fra vandrette overflader. Glassene afbøjer solens både direkte og indirekte vandrette stråler. Polariserede glas sikrer dig dermed bedre komfort i solen end normale solbrilleglas.

Pris kun 800 kr.

Farvede glas

Farvede glas har en fast farvetone, der dæmper lyset og skaber en kontrastforøgende effekt. I din nærmeste Smarteyes finder du et stort udvalg af glasfarver, som du kan vælge frit imellem. Du kan få en glasfarve, der passer til dine stil- og synsbehov i solen.

Pris kun 400 kr.

SmartDrive

SmartDrive er en avanceret coating, som hjælper dig med at se vejens forløb i både mørke, regn og skarpt sollys. Glassene har en svag toning og speciel antirefleksbehandling, som øger kontraster og optimerer dit syn på landevejen.

Med SmartDrive specialglas i dine briller kan du lettere opdage ujævnheder på vejen. Du kan opleve større synskomfort og færdselssikkerhed.

Pris kun 400 kr.

BlueCoating

BlueCoating specialglas i briller indeholder et særligt filter, der filtrerer i solens og digitale skærmes blå lys. Blåt lys kan muligvis påvirke vores øjne, men et blue light filter i brilleglas filtrerer i spektret inden for 400 nm til 455 nm af blåt lys, der kaldes blue violet light.

Et blue light filter i dine brilleglas kan bl.a. være med til at afhjælpe, at din døgnrytme bliver påvirket af blåt lys.

Pris kun 400 kr.

SmartRelax

SmartRelax er et tillæg til dine brilleglas, som giver dig større komfort i situationer, der kræver koncentration. Glassene aflaster bl.a. øjnene ved læsning og brug af telefon, og deres egenskaber betyder, at de kan være med til at minimere følelsen af anstrengte eller trætte øjne.

Pris kun 400 kr.

 

Få nye briller med specialglas

Med briller fra Smarteyes får du både et smart syn og et smart look. Uanset om du bruger enkeltstyrkebriller eller flerstyrkebriller. Hvis det er tid til nye briller fra ny skandinavisk brillemode, kan vores dygtige optikere hjælpe dig i en af vores mange butikker.

Vores erfarne rådgivere hjælper dig med at finde de specialglas og det designerstel fra vores store udvalg, der passer bedst til dit syn og dit look.

Book blot tid til en gratis synstest, og hør mere om dine mange muligheder for specialglas i dine nye briller.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092