Briller til børn

Børn der ikke ser godt oplever ofte gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan have stor betydning for dit barns velbefindende og evne til at sidde stille og følge med i skolen. Derfor er det vigtigt, at dit barn får den nødvendige hjælp til at få rettet sit syn.

Attraktive fordele til en særdeles fair pris

SmartKids er en tryg og smart brilleløsning til dit barn, til en særdeles fair pris. Børnebriller går oftere i stykker, og derfor ønsker vi at give dig trygheden ved et par ekstra børnebriller. I SmartKids får du 2 par valgfrie enkeltstyrkebriller uanset styrke- og bygningsfejl til kun 90 kroner per måned i 24 måneder. Prisen gør sig gældende uanset dit barns synsbehov og gælder børn til og med 12 år.

SmartKids - Vælg stel

Vælg stel

Du får altid 2 par valgfrie enkeltstyrkebriller uanset styrke- og bygningsfejl til kun 90 kr. pr. måned.

SmartKids - Vælg stil

Vælg stil

Vi ved hvor vigtigt det er at briller til børn er seje og de så skal de selvfølgelig være behagelige at have på.

SmartKids - Tryghed

Tryghed

Der følger altid en tryghedsordning med SmartKids. Så styrken altid matcher dit barns syn
Hvis styrkerne ændrer sig eller uheldet er ude

Med en SmartKids-løsning følger en tryghedsordning, hvor du mod en egenbetaling på kun 150 kr. for stel og 150 kr. for glas, kan få skiftet glas eller stel lige så mange gange, som du ønsker. Ændrer dit barns styrker sig, bliver glasset ridset på legepladsen eller knækker stellet? Så bliver I dækket af tryghedsordningen, som du kan bruge lige så mange gange du vil.

Synstest til børn

Vores optikere er vant til at undersøge børn og tilpasse synsprøven til barnets forhold og personlighed, så det føles sikkert, trygt og roligt for alle. Som forældre kan du naturligvis være til stede i løbet af hele synstesten. Under synsprøven tages alle nødvendige skridt for at sikre, at barnets øjne fungerer godt og for at finde ud af, om der er eventuelle synsfejl, der skal korrigeres. Efter undersøgelsen hjælper vi jer med at vælge de briller, der passer godt til dit barn, og som dit barn kan lide at have på. Er dit barn under 10 år, skal synsprøven første gang foretages hos øjenlægen.

 

Har dit barn brug for briller?

Børn er gode til at kompensere for deres synsproblemer, og derfor bliver flere børn med behov for briller desværre først opdaget sent

Vi har samlet en række tegn, du som forældre eller pårørende til et barn kan være opmærksom på

Se mere her

Briller til børn skal også være seje

Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn er glade for deres briller. Brillerne skal være seje og der skal være flere forskellige styles at vælge mellem

Dette har vores egne skandinaviske designere naturligvis taget højde for. Lad jer inspirere her på siden.

Se brillestyles

Tilbuddet indeholder

Brillekøb med finansiering i samarbejde med Nordea Finance Denmark A/S. ÅOP 0,00 og rente 0,0. Forudsætter kreditgodkendelse af en myndig person og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Pakken indeholder 2 synstest (en synstest koster 250 kr), styrkegaranti og tryghedsordning til børn. Alle vores børnebriller er med tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas.  Se aftalevilkår for nærmere detaljer. SmartKids gør sig gældende for børn til og med 12 år, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finance Denmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup.