SmartFreedom vilkår

 

1. VILKÅR FOR SMARTFREEDOM

1.1 Nærværende aftalevilkår gælder for dig som SmartFreedom-kunde hos Smarteyes (SMEY Danmark A/S, CVR nr. 35247092).

1.2 SmartFreedom består dels af en kreditaftale, hvor købet af dine nye briller finansieres via Resurs Bank (CVR nr. 36041021), dels af en række fordele du opnår som SmartFreedom kunde.

2. LÅNEAFTALEN

2.1 Ved låneaftalen deles betalingen op, uden at det koster dig en krone. Du betaler derfor samme pris som ved kontant betaling, og kan straks nyde godt af dine mange fordele som SmartFreedom-kunde. Du betaler 0,0% i rente og ÅOP er 0,0%.

2.2 Du har 14-dages ret til at fortryde indgåelsen af låneaftalen. Denne fortrydelsesret gælder alene låneaftalen, og ikke selve købet af brillerne, der ikke kan fortrydes.

2.3 Låneaftalen indgås i en separat aftale mellem dig og Resurs Bank. Det er en betingelse for indgåelsen af SmartFreedom-aftalen, at Resurs Bank på baggrund af en kreditvurdering ønsker at indgå låneftalen med dig.

3. EJENDOMSRETTEN

3.1 Ejendomsretten til brillerne er din fra dag ét.

4. ÅRLIGE SYNSPRØVER

4.1 Som SmartFreedom kunde får du i forbindelse med købet en synsprøve, der danner grundlag for den/de købte briller.

Efter 12 måneder indkalder Smarteyes dig pr. mail til en ny frivillig synsprøve. Det forudsættes, at du har oplyst din mailadresse, så Smarteyes kan indkalde pr. mail. Synsprøven foretages i en af Smarteyes’ butikker. Denne ret gælder i hele betalingsperioden, dog maksimalt 1 synsprøve.

5. STYRKEGARANTI

5.1 Hvis vores autoriserede optikere, til den indkaldte synsprøve, vurderer, at det er relevant at ændre styrken i dine briller, ombytter Smarteyes uden beregning glasset i dine briller, så det passer til dine styrker.

6. TRYGHEDSORDNING

6.1 I 24 måneder er du beskyttet af Smarteyes’ tryghedsordning. Bliver dine briller beskadiget eller stjålet, får du et par nye. Der er dog en egenbetaling på 350 kr. for enkeltstyrkebriller og 750 kr. for flerstyrkebriller. Erstatningsbrillen leveres med glas i samme styrke som din oprindelige brille.

 

7. PERSONDATA

7.1  Smarteyes behandler som dataansvarlig dine personoplysninger for at kunne leve op til SmartFreedomaftalen, ligesom der kan ske overdragelse af dine persondata til Resurs Bank til brug for indgåelsen af kreditaftalen.

7.2  Der henvises i ovenstående til vedlagte privatlivspolitik samt til www.smarteyes.dk/om-smarteyes/privatlivspolitik, hvor Smarteyes’ gældende privatlivspolitik fremgår.

 

SmartKids vilkår

 

1. VILKÅR FOR SMARTKIDS

1.1 Nærværende aftalevilkår gælder for dig som SmartKids-kunde hos Smarteyes (SMEY Danmark A/S, CVR nr. 35247092).

1.2 SmartKids består dels af en kreditaftale, hvor købet af dine nye briller finansieres via Resurs Bank (CVR nr. 36041021), dels af en række fordele du opnår som SmartKids kunde.

2. LÅNEAFTALEN

2.1 Ved låneaftalen deles betalingen op, uden at det koster dig en krone. Du betaler derfor samme pris som ved kontant betaling, og kan straks nyde godt af dine mange fordele som SmartKids-kunde. Du betaler 0,0% i rente og gebyrer og ÅOP er 0,0%.

2.2 Du har 14-dages ret til at fortryde indgåelsen af låneaftalen. Denne fortrydelsesret gælder alene låneaftalen, og ikke selve købet af brillerne, der ikke kan fortrydes. Hvis du fortryder låneaftalen, så skal du betale kontant.

2.3 Låneaftalen indgås i en separat aftale mellem dig og Resurs Bank. Det er en betingelse for indgåelsen af SmartKidsaftalen, at Resurs Bank på baggrund af en kreditvurdering ønsker at indgå låneaftalen med dig.

3. EJENDOMSRETTEN

3.1 Ejendomsretten til brillerne er din fra dag ét.

4. SYNSPRØVER

4.1  I forbindelse med købet laver vi en synsprøve, der danner grundlag for de købte briller. Efter 12 måneder indkalder Smarteyes kunden pr. mail til en ny frivillig synsprøve. Det forudsættes, at der er oplyst en mailadrese, så Smarteyes kan indkalde pr. mail. Synsprøven foretages i en af Smarteyes’ butikker.

5. KIDSTRYGHEDSORDNING

5.1 I 24 måneder fra du køber dine briller er du beskyttet af Smarteyes’ kidstryghedsordning. Bliver dine briller beskadiget eller ændre brillestyrkerne sig, skifter vi stel eller glas mod en egenbetaling på 150 kr. for hvert skifte af glas eller hvert skift af stel.

6. PERSONDATA

6.1 Smarteyes behandler som dataansvarlig dine personoplysninger for at kunne leve op til SmartKidsaftalen, ligesom der kan ske overdragelse af dine persondata til Resurs Bank til brug for indgåelsen af kreditaftalen.

6.2 Der henvises i ovenstående til vedlagte privatlivspolitik samt til www.smarteyes.dk/om-smarteyes/privatlivspolitik, hvor Smarteyes’ gældende privatlivspolitik fremgår.

 

Download vilkår

SmartFreedom vilkår