Vi fortsætter med at forenkle dit brillekøb 

Smarteyes har siden 2007 gjort det enkelt for dig at se godt og samtidig se godt ud - med lækkert design, stor valgfrihed og attraktive priser. SmartFreedom er næste skridt i den retning. Du får ekstraordinære fordele og mulighed for at skræddersy dit brillekøb i en enkel løsning, der betales over 26 måneder. Se mere om alle fordelene ved SmartFreedom nedenfor.


 
Flueben

Tryghed med
styrkegaranti

Vi sørger for, at du ser godt – også selvom dine styrker ændrer sig.

Briller i skandinavisk design

Frihed til at vælge
mellem alle stel

Varier din stil med frit valg mellem alle vores unikke skandinaviske designerstel.

Brilleabonnement med styrkegaranti

Fast pris
uanset styrke

SmartFreedom passer til alle, og prisen er den samme uanset dit synsbehov.


Smart, smartere, smartest

Med SmartFreedom har vi gjort det smartere for dig at have flere briller. Du vælger 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris fra kun 60 kr. for enkeltstyrkebriller og 125 kr. for flerstyrkebriller. Jo flere briller, du køber, jo billigere bliver din omkostning per brille. Det er smart! Du kan let udvide din brillegaderobe, hvis du får brug for en ekstra brille til fx bilkørsel eller ønsker at skifte stil. Se priserne i skemaet nedenfor. 

Enkeltstyrkebriller i brilleabonnement
Flerstyrkebriller på abonnement
DigitalFit med sundhedstjek I Brilleabonnement

Customize din brille med tilvalg

Din brille skal opfylde dine ønsker og passe til dine behov. Derfor tilbyder vi en række tilvalg, som gør det muligt at tilpasse din brille til forskellige situationer og behov. Det kan være, at du har brug for en solbrille, en brille der beskytter dine øjne mod det blå lys fra skærme, måske en brille med polariserede glas, når du er på ski eller vand, eller en sportsbrille når du skal være aktiv. Se priser på tilvalg i skemaet nedenfor.

Brilleabonnement med briller til dine behov

SmartFreedom indeholder

Brillekøb med finansiering i samarbejde med Nordea Finans. ÅOP 0,00 og rente 0,0. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Inklusiv synstest efter 12 måneder, 12 måneders styrkegaranti og tryghedsgaranti. Se aftalevilkår for nærmere detaljer. SmartFreedom kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}