SmartFreedom

1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. måned Book synstest

Gør dit brillekøb nemmere med et brilleabonnement

I Smarteyes har vi gjort det enkelt for dig både se godt og samtidig se godt ud. Med lækkert design, altid stort udvalg og attraktive priser. Med SmartFreedom får du fantastiske fordele og mulighed for at skræddersy dit brillekøb i en enkel løsning, der betales over 24 måneder.
Du kan nemt komme i gang med at opleve din større frihed. Book tid til din næste synstest i dag, og oplev alle dine nye fordele.

 

Flueben

 

Tryghed med styrkegaranti

Vi sørger for, at du ser godt – også selvom dine styrker ændrer sig.

Briller i skandinavisk design

 

Frihed til at vælge mellem stel

Varier din stil med frit valg mellem alle vores unikke skandinaviske designerstel.

Brilleabonnement med styrkegaranti

 

Fast pris uanset styrke

SmartFreedom passer til alle, og prisen er den samme uanset dit synsbehov.

Briller til dine unikke behov

Dine briller skal opfylde dine ønsker. Og passe til dine unikke behov. Af den årsag kan du tilvælge en række unikke glasegenskaber, som lader dig tilpasse dine briller til forskellige situationer.

Det kan være, at du har brug for solbriller til at beskytte dine øjne mod solens UV-stråler. Briller med et filter, der minimerer digitale skærmes blå lys. Eller briller med farveskiftende glas, der ændrer farve efter varierende lysforhold.

Se alle dine mulige tilvalg her.

Brilleabonnement med briller til dine behov

 

Start din frihed med dit SmartFreedom i dag

Er det tid til et mere enkelt brillekøb og større frihed i din hverdag som brillebruger? Kom godt i gang ved at bestille tid til en synstest lige her.

Finansiering af SmartFreedom

Brillekøb med finansiering i samarbejde med Nordea Finance. En regning på fx 6.000 kr. koster 250 kr. om måneden i 24 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 6.000 kr. Debitorrenten og ÅOP er begge 0,00 %. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Inklusive synstest efter 12 måneder samt 24 måneders styrke- og tryghedsgaranti.

Se aftalevilkår for nærmere detaljer. SmartFreedom kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finance Denmark A/S, Helgeshøj Allé 33. 2630 Taastrup.

Se alle vilkår for et SmartFreedom brilleabonnement lige her.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092