Find den nærmeste butik

Se liste over alle butikker
Det skal være sjovt og inspirerende at handle hos Smarteyes. Derfor ligner vores butikker ikke almindelige optikerbutikker. Vi har over 1000 forskellige briller i vores sortiment. Hos os finder du garanteret et par briller, som passer din personlige stil og dit behov. 

Vores venlige personale hjælper dig med at finde de rette briller i forhold til dit synsbehov. Har du brug for en synstest, er du altid velkommen til at bestille tid enten på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores kundeservice. Du kan også bare kigge forbi butikken, så finder vi en tid til dig.
123

København

I Københavnsområdet har vi 2 butikker, 1 på Amager og 1 i Valby. I alle vores butikker har vi autoriserede optikere, som udfører synsprøve til briller og kontaktlinser.

Butiker i København

Et godt liv går hånd i hånd med et godt syn. Det betyder, at løbende synstests er afgørende. På den måde kan du altid sikre dig, at du har den rette synsstyrke i din briller og har sunde øjne.

Vores dygtige optikere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du trænger til at få testet dit syn. Er det tid til en gratis test lige nu, kan du tilmed få en gratis synstest i din nærmeste Smarteyes (værdi 250 kr.).