Børnebriller priser

En smart brilleløsning til børn

SmartKids børnebrilleløsning giver dig attraktive fordele til en særdeles fair pris. Du får altid 2 par valgfrie enkeltstyrkebriller uanset styrke- og bygningsfejl til kun 90 kr. pr. måned. Prisen gør sig gældende uanset dit barns synsbehov og gælder børn til og med 12 år.

Vi ved hvor let børns syn kan ændre sig og derfor følger der altid en tryghedsordning med SmartKids. Med denne tryghedsordning kan du mod en egenbetaling på kun 150 kr. for stel og 150 kr. for glas, nemt få skiftet glas eller stel lige så mange gange du ønsker, så styrken altid matcher dit barns syn.

Det samme gør sig gældende, hvis uheldet er ude og brillerne ikke overlever tacklingen på fodboldbanen eller bliver ridset i sandkassen.

Synstest til børn

Vores optikere er vant til at undersøge børn og tilpasse synsprøven til barnets forhold og personlighed, så det føles sikkert, trygt og roligt for alle. Som forældre kan du naturligvis være til stede i løbet af hele synstesten. Under synsprøven tages alle nødvendige skridt for at sikre, at barnets øjne fungerer godt og for at finde ud af, om der er eventuelle synsfejl, der skal korrigeres. Efter undersøgelsen hjælper vi jer med at vælge de briller, der passer godt til dit barn, og som dit barn kan lide at have på. Er dit barn under 10 år, skal synsprøven første gang foretages hos øjenlægen.

Briller til børn skal også være seje

Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn er glade for deres briller. Brillerne skal være seje og der skal være flere forskellige styles at vælge mellem

Dette har vores egne skandinaviske designere naturligvis taget højde for.

SmartKids

Har dit barn brug for briller?

Børn er gode til at kompensere for deres synsproblemer, og derfor bliver flere børn med behov for briller desværre først opdaget sent.

Vi har samlet en række tegn, du som forældre eller pårørende til et barn kan være opmærksom på.

Finansiering

Brillekøb med finansiering i samarbejde med Resurs Bank. ÅOP 0,00 og rente 0,0. Se aftalevilkår for nærmere detaljer. SmartKids gør sig gældende for børn til og med 12 år, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank, Delta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand. 

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092