Store venue image

Optiker Smarteyes Hørsholm

Adresse og kontaktoplysninger:

Hørsholm Midtpunkt 41, 2970 Hørsholm

Åbningstider:

Ekstraordinære åbningstider:

mandag
10:00–19:00
tirsdag
10:00–19:00
onsdag
10:00–19:00
torsdag
10:00–19:00
fredag
10:00–19:00
lørdag
10:00–16:00
søndag
11:00–16:00
26/5-2022
Lukket
6/6-2022
Lukket

Optiker Smarteyes Hørsholm

Butikschef, Per Lund og hans servicemindede personale glæder sig til at byde dig velkommen i Smarteyes i Hørsholm. Autoriserede optikere står klar til at tilbyde dig en synsprøve og sammen med stilbevidste butiksassistenter rådgive dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser og læsebriller.

PRISVENLIGT SKANDINAVISK KVALITETSDESIGN
Hos Smarteyes på Hørsholm Midtpunkt vil vi gerne gøre det enkelt og sjovt for dig at se godt ud! Briller er meget mere end et synshjælpemiddel, og derfor får du altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde den eller de briller, der passer bedst til dig og din stil uden at skulle tænke på pris. Priserne på enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller er de samme uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang. Vil du have flere briller at skifte i mellem? Med SmartFreedom får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. md. i 24 mdr.

FANTASTISKE TILBUD OG GARANTI PÅ STIL OG STYRKER
Hos Smarteyes på Hørsholm Midtpunkt 43 har vi løbende gode tilbud på briller. Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds med dine briller, og derfor får du altid 3 måneders stil- og styrkegaranti. Er du inden for 3 måneder inden for købsdatoen ikke tilfreds med dine briller, kan du uden beregning få dem byttet til en ny brille. Ændrer dine styrker sig inden for 3 måneder af dit brillekøb, bytter vi også dine briller helt uden ekstra omkostninger. Er du mod forventning efter 3 ombytningsforsøg endnu ikke tilfreds med dine briller, får du selvfølgelig dine penge tilbage. Foruden stil- og styrkegaranti, gælder købelovens almindelige bestemmelser naturligvis.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Butikschef og personale glæder sig til at byde dig indenfor hos Smarteyes på Hørsholm Midtpunkt 43, og ser frem til at give dig en brilleoplevelse udover det sædvanlige.