Adresse og kontaktoplysninger

Spinderiet Valby Torvegade 19 , 2500, Valby
70232303
valby@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
10:00-19:00
Tirsdag
10:00-19:00
Onsdag
10:00-19:00
Torsdag
10:00-19:00
Fredag
10:00-19:00
Lørdag
10:00-16:00
Søndag
10:00-16:00

Optiker Smarteyes Valby i Spinderiet

I Spinderiet i Valby finder du Smarteyes. Butikschef Cæcilia Langborg-Hansen og hendes skønne personale glæder sig til at invitere dig indenfor i butikken og guide dig i dit brillevalg. Autoriserede optikere står klar til at foretage en synsprøve og hjælpe dig med at finde den brille, der passer bedst til dine behov.

BESØG SMARTEYES-BUTIKKEN I SPINDERIET
Personalet i Smarteyes-butikken i Spinderiet i Valby er klar til at give dig en brilleoplevelse ud over det sædvanlige. Autoriserede optikere og kyndige salgsassistenter står klar til at foretage synsprøver og guide dig i dit køb af briller og kontaktlinser.

FASTE PRISER PÅ BRILLER – UANSET DIN STYRKE
Hos Smarteyes i København Valby går vi langt for at finde den løsning, der passer allerbedst til dig og dit synsbehov. Du får altid frit valg mellem alle stel i butikken, når du køber flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller eller læsebriller, så du kan finde de briller, der matcher dig og din personlighed. Priserne på enkeltstyrke- og flerstyrkebriller er de samme uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang. Vi har løbende gode tilbud på briller og kontaktlinser, som du kan holde dig opdateret på. Vil du have en smart brilleløsning, hvor du betaler en fast månedligt beløb? Så skal du vælge SmartFreedom.

SÅDAN FINDER DU SMARTEYES I SPINDERIET VALBY
Du finder Smarteyes i hyggelige omgivelser i Spinderiet i Valby på Valbytorvegade nr. 19 skråt over for Espresso House. Der er rig mulighed for at komme til og fra Smarteyes i Spinderiet med både bus, S-tog og bil. Der er to timers gratis parkering i P-kælder med adgang fra Annexstræde eller Valby Langgade.

EN BRILLEOPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANDLIGE
I Smarteyes i Spinderiet er vores mål at gøre det enkelt for dig at se godt ud. Vi ved, at briller er meget mere end et synshjælpemiddel, og derfor giver vi garanti på både styrker og stil. Når du køber briller hos Smarteyes, får du således 3 måneders stil- og styrkegaranti. Købelovens almindelige bestemmelser gør sig naturligvis også gældende.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}