Store venue image

Optiker Smarteyes Valby i Spinderiet

Adresse og kontaktoplysninger:

Valby Torvegade 19, 2500 Valby

Åbningstider:

Ekstraordinære åbningstider:

mandag
10:00–19:00
tirsdag
10:00–19:00
onsdag
10:00–19:00
torsdag
10:00–19:00
fredag
10:00–19:00
lørdag
10:00–16:00
søndag
10:00–16:00
26/5-2022
Lukket
6/6-2022
Lukket

Optiker Smarteyes Valby i Spinderiet

Torsdag den 19. september åbner en ny Smarteyes-butik i Spinderiet i Valby. Kom til et brag af en åbningsfest med fantastiske tilbud på briller, når butikschef Cæcilia Langborg-Hansen og hendes skønne personale inviterer dig til stor åbningsfest.

BESØG SMARTEYES-BUTIKKEN I SPINDERIET
Personalet i Smarteyes-butikken i Spinderiet i Valby er klar til at give dig en brilleoplevelse ud over det sædvanlige. Autoriserede optikere og kyndige salgsassistenter står klar til at foretage synsprøver og guide dig i dit køb af briller og kontaktlinser.

FASTE PRISER PÅ BRILLER – UANSET DIN STYRKE
Hos Smarteyes i København Valby går vi langt for at finde den løsning, der passer allerbedst til dig og dit synsbehov. Du får altid frit valg mellem alle stel i butikken, når du køber flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller eller læsebriller, så du kan finde de briller, der matcher dig og din personlighed. Priserne på enkeltstyrke- og flerstyrkebriller er de samme uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang. Vi har løbende gode tilbud på briller og kontaktlinser, som du kan holde dig opdateret på.

SÅDAN FINDER DU SMARTEYES I SPINDERIET VALBY
Du finder Smarteyes i hyggelige omgivelser i Spinderiet i Valby på Valbytorvegade nr. 19 skråt over for Espresso House. Der er rig mulighed for at komme til og fra Smarteyes i Spinderiet med både bus, S-tog og bil. Der er to timers gratis parkering i P-kælder med adgang fra Annexstræde eller Valby Langgade.

EN BRILLEOPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANDLIGE
I Smarteyes i Spinderiet er vores mål at gøre det enkelt for dig at se godt ud. Vi ved, at briller er meget mere end et synshjælpemiddel, og derfor giver vi garanti på både styrker og stil. Når du køber briller hos Smarteyes, får du således 3 måneders garanti på stil og 6 måneders garanti på styrker. Købelovens almindelige bestemmelser gør sig naturligvis også gældende. Smarteyes i Spinderiet slår for første gang dørene op torsdag den 19. september, 2019.