Optiker Smarteyes Valby i Spinderiet

Adresse og kontaktoplysninger:

Valby Torvegade 19, 2500 Valby

Åbningstider:

mandag
10:00–19:00
tirsdag
10:00–19:00
onsdag
10:00–19:00
torsdag
10:00–19:00
fredag
10:00–19:00
lørdag
10:00–16:00
søndag
Lukket


Optiker Smarteyes Valby i Spinderiet

I Spinderiet i Valby finder du Smarteyes. Både butikschef og det skønne personale glæder sig til at invitere dig indenfor i butikken og guide dig i dit brillevalg. Autoriserede optikere står klar til at foretage en synstest og hjælpe dig med at finde den brille, der passer bedst til dine behov.

Besøg Smarteyes butikken i spinderiet


Personalet i Smarteyes-butikken i Spinderiet i Valby er klar til at give dig en brilleoplevelse ud over det sædvanlige. Autoriserede optikere og kyndige salgsassistenter står klar til at foretage synsprøver og guide dig i dit køb af briller og kontaktlinser.

Vælg blandt unikke designs – uanset styrker


Hos Smarteyes i Valby kan du vælge mellem unikke skandinaviske designerstel, som du kun finder hos os. Stellene findes i tre priskategorier, og du kan få alle vores kvalitetsglas i dem. Priserne for enkeltstyrkebriller starter fra kun 500 kr. inkl. stel og glas, men vores flerstyrkebriller starter fra kun 1.000 kr. inkl. stel og glas. Du finder tilmed løbende gode tilbud på briller.

Vores brilleglas findes i tre kategorier, som du kan få skræddersyet til dine individuelle behov. Med SmartFreedom delbetaling kan du vælge 2 eller 3 par briller og delbetale til en fast månedlig pris over helt op til 24 måneder.

Her finder du Smarteyes i Spinderiet Valby


Du finder Smarteyes i hyggelige omgivelser i Spinderiet i Valby på Valbytorvegade nr. 19 skråt over for Espresso House. Der er rig mulighed for at komme til og fra Smarteyes i Spinderiet med både bus, S-tog og bil. Der er to timers gratis parkering i P-kælder med adgang fra Annexstræde eller Valby Langgade.

En brilleoplevelse ud over det sædvanlige


I Smarteyes i Spinderiet er vores mål at gøre det enkelt for dig at se godt ud.

For os handler briller lige så meget om stil som kvalitet. Du får derfor garanti på dit valg af brillestel. Er du inden for 2 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med din brillestel, kan du få dit stel byttet til et nyt – helt uden beregning. Du får også garanti på dine styrker. Ændrer dine styrker sig inden for 2 måneder efter dit køb, udskifter vi dine brilleglas. Naturligvis også uden beregning.

Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du pengene retur. Herudover gælder købelovens almindelige bestemmelser.

 

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092