Store venue image

Optiker Smarteyes Valby i Spinderiet

Adresse og kontaktoplysninger:

Valby Torvegade 19, 2500 Valby

Åbningstider:

mandag
10:00–19:00
tirsdag
10:00–19:00
onsdag
10:00–19:00
torsdag
10:00–19:00
fredag
10:00–19:00
lørdag
10:00–16:00
søndag
Lukket

Optiker Smarteyes Valby i Spinderiet

Butikschef, Cæcilia Langborg-Hansen og hendes servicemindede personale ser frem til at byde dig velkommen i Smarteyes i Valby. Vores autoriserede optikere i Valby-butikken står klar til at tilbyde dig en synstest og sammen med stilbevidste butiksassistenter rådgive dig om dit valg af flerstyrkebrillerenkeltstyrkebrillerkontaktlinser og læsebriller.

FASTE PRISER PÅ BRILLER – UANSET DIN STYRKE
Hos Smarteyes i Valby får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller. Se vores priser på enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller og hold dig opdateret om vores gode tilbud. Priserne gælder uanset hvilken styrke, du bruger. Alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang

SÅDAN FINDER DU SMARTEYES I SPINDERIET VALBY
Du finder Smarteyes i hyggelige omgivelser i Spinderiet i Valby på Valbytorvegade nr. 19. Der er rig mulighed for at komme til og fra Smarteyes i Spinderiet med både bus, S-tog og bil. Der er to timers gratis parkering i P-kælder med adgang fra Annexstræde eller Valby Langgade.

3 MÅNEDERS STILGARANTI OG 6 MÅNEDERS STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Valby får du altid 3 måneders stilgaranti og 6 måneders garanti på dine styrker. For os handler briller nemlig lige så meget om stil som kvalitet. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten, men også på stilen af dine briller. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – helt uden beregning. Vi giver dig også 6 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 6 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Herudover gælder købelovens almindelige bestemmelser.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Cæcilia og hendes medarbejdere glæder sig til at møde dig, og til at gøre dit brillekøb ved Smarteyes i Valby til en god oplevelse.