Adresse og kontaktoplysninger

Nørregade 7A, 4600 , Køge
70232303
koge@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
10:00-18:00
Tirsdag
10:00-18:00
Onsdag
10:00-18:00
Torsdag
10:00-18:00
Fredag
10:00-18:00
Lørdag
10:00-15:00
Søndag
Lukket

Optiker Smarteyes Køge

KOM TIL GRAND OPENING
Vi holder Grand Opening med dobbelt op på alle briller. Vores butikschef, Cæcilia Langborg-Hansen og hendes dygtige personale glæder sig til at byde dig velkommen. Vores autoriserede optikere er klar til at tage en synstest og sammen med stilbevidste butiksassistenter vejlede dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser og læsebriller.

UNIKT SKANDINAVISK KVALITETSDESIGN
Hos Smarteyes i Køge går vi op i din brilleoplevelse. Det skal være sjovt og enkelt at købe nye briller. Briller skaber karakter og personlighed og er meget mere end et synshjælpemiddel. Derfor får du altid frit valg mellem alle skandinaviske designerstel i butikken. Vi har løbende gode gode tilbudenkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller. Priserne gælder altid uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er ydermere med bredt læsefelt og glidende overgang. Vil du have flere briller at skifte i mellem? Med SmartFreedom får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. md. i 24 mdr.

TRYGHEDSSKABENDE GARANTI PÅ BÅDE STIL OG STYRKER
Hos Smarteyes i Køge er vi ikke tilfredse før du er tilfreds med dine briller. Derfor får du altid 3 måneders garanti på både stil og styrker. Er du 3 måneder inden for købsdatoen ikke tilfreds med dine briller, kan du uden beregning få dem byttet til et par nye. Ændrer dine styrker sig inden for 3 måneder af dit brillekøb, bytter vi også dine briller helt uden ekstra omkostninger. Er du mod forventning efter 3 ombytningsforsøg fortsat ikke tilfreds med dine briller, får du naturligvis dine penge tilbage. Foruden stil- og styrkegaranti, gælder købelovens almindelige bestemmelser.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN INDENFOR
Butikschef Cæcilia Langborg-Hansen og hendes personale glæder sig til at byde dig indenfor hos Smarteyes Køge, og ser frem til at give dig en brilleoplevelse udover det sædvanlige.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}