Adresse og kontaktoplysninger

Brødregade 1, 8900, Randers
70232303
randers@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
10:00-17:30
Tirsdag
10:00-17:30
Onsdag
10:00-17:30
Torsdag
10:00-17:30
Fredag
10:00-18:00
Lørdag
09:00-14:00
Søndag
Lukket

Din nye brille begynder med en synsprøve

Book tid

Velkommen til Smarteyes i Randers

På gågaden i Randers, lige i starten af Brødregade finder du Smarteyes. Butikschef Lasse Büttner og hans medarbejderne står klar til at byde dig velkommen. Butikkens autoriserede optikere er klar til at tilbyde dig en synsprøve og at rådgive dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser, læsebriller eller lige den brille som du har behov for.

FRIT VALG MELLEM ALLE BRILLER - UANSET STYRKER
Hos Smarteyes i Randers får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller. Den samlede pris for enkeltstyrkebriller er 1.450 kr. Flerstyrkeglas koster 2.000 kr., og den samlede pris for hele flerstyrkebrillen er 3.450 kr. Priserne gælder uanset hvilken styrke, du bruger. Alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang.

HER FINDER DU SMARTEYES I RANDERS
Du finder Smarteyes i Randers på Brødregade 1. Der er gratis parkering i to timer på Thorsbakke eller en halv time i Slotsgade.

3 MÅNEDERS STILGARANTI OG 6 MÅNEDERS STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Randers får du altid 3 måneders stilgaranti og 6 måneders garanti på dine styrker. For os handler briller nemlig lige så meget om stil som kvalitet. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten, men også på stilen af dine briller. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – helt uden beregning. Vi giver dig også 6 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 6 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Herudover gælder købelovens almindelige bestemmelser.

Vi glæder os til at se dig
Butikschef Lasse Büttner og hans personale glæder sig til at byde dig velkommen og give dig en service ud over det sædvanlige.