Store venue image

Optiker Smarteyes Viborg i Skt. Mathias Gade

Adresse og kontaktoplysninger:

Sct Mathias Gade 50p, 8800 Viborg

Åbningstider:

mandag
10:00–17:30
tirsdag
10:00–17:30
onsdag
10:00–17:30
torsdag
10:00–17:30
fredag
10:00–18:00
lørdag
10:00–14:00
søndag
Lukket


Optiker Smarteyes Viborg

Vores autoriserede optikere er klar til at tage en synstest og sammen med stilbevidste butiksassistenter vejlede dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser og læsebriller.

UNIKT SKANDINAVISK KVALITETSDESIGN
Hos Smarteyes i Viborg går vi op i din brilleoplevelse. Det skal være sjovt og enkelt at købe nye briller. Briller skaber karakter og personlighed og er meget mere end et synshjælpemiddel. Derfor får du altid frit valg mellem alle skandinaviske designerstel i butikken. Vi har løbende gode gode tilbudenkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller.Priserne gælder altid uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er ydermere med bredt læsefelt og glidende overgang. Vil du have flere briller at skifte i mellem? Med SmartFreedom får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. md. i 26 mdr.

TRYGHEDSSKABENDE GARANTI PÅ BÅDE STIL OG STYRKER
Hos Smarteyes i Viborg er vi ikke tilfredse før du er tilfreds med dine briller. Derfor får du altid 3 måneders garanti på både stil og styrker. Er du 3 måneder inden for købsdatoen ikke tilfreds med dine briller, kan du uden beregning få dem byttet til et par nye. Ændrer dine styrker sig inden for 3 måneder af dit brillekøb, bytter vi også dine briller helt uden ekstra omkostninger. Er du mod forventning efter 3 ombytningsforsøg fortsat ikke tilfreds med dine briller, får du naturligvis dine penge tilbage. Foruden stil- og styrkegaranti, gælder købelovens almindelige bestemmelser.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN INDENFOR
Butikschef Nilakshan og hans personale glæder sig til at byde dig indenfor hos Smarteyes Viborg, og ser frem til at give dig en brilleoplevelse udover det sædvanlige.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092