sæsonens nyheder

lad dig inspirere

sæsonens nyheder

lad dig inspirere

Briller er den perfekte accessory, når du vil udtrykke din personlighed og unikke stil. Hos Smarteyes har vi det perfekte par briller til dig, uanset hvem du er og hvilket look du går efter. Lad dig inspirere af vores kollektioner med alt fra 60’er inspirerede retrostel i vores Non-Violence Collection til mere futuristiske letvægtsmodeller i vores Nova Collection. Se også Riviera Collection, der er vores første solbrillekollektion nogensinde.

Riviera er vores første solbrillekollektion nogensinde og kombinerer nordisk design med inspiration fra Middelhavet. Resultatet er lækkert og stilet til de varme sommerdage.

 

Riviera Collection by Smarteyes frame S39
Riviera Collection by Smarteyes - brille S25 Riviera Collection by Smarteyes - brille S33
Riviera Collection by Smarteyes - brille S39

Riviera er vores første solbrillekollektion nogensinde og kombinerer nordisk design med inspiration fra Middelhavet. Resultatet er lækkert og stilet til de varme sommerdage.

 

Riviera Collection by Smarteyes - brille S40 Riviera Collection by Smarteyes - brille S15 Riviera Collection by Smarteyes - brille S16
Riviera Collection by Smarteyes frame S40 Riviera Collection by Smarteyes frame S15
Riviera Collection by Smarteyes
Riviera Collection by Smarteyes - brille S19 Riviera Collection by Smarteyes - brille S12
Riviera Collection by Smarteyes - brille S35 Riviera Collection by Smarteyes - brille S34

Non-Violence

collection
Se kollektionen

I denne kollektion lader vi fortiden møde fremtiden. Farvenuancerne er antikke og brillerne er udsmykkede med let titanium, der skaber en tidløs og næsten vægtløs kollektion fuld af detaljer. Kollektionen er til alle, der går op i deres personlige stil, og som værdsætter et klassisk design med et twist.

Non-Violence Collection by Smarteyes frame M455
Non-Violence Collection - brille M457 Non-Violence Collection - brille M459

I denne kollektion lader vi fortiden møde fremtiden. Farvenuancerne er antikke og brillerne er udsmykkede med let titanium, der skaber en tidløs og næsten vægtløs kollektion fuld af detaljer. Kollektionen er til alle, der går op i deres personlige stil, og som værdsætter et klassisk design med et twist

 

Non-Violence Collection by Smarteyes brille H399 Non-Violence Collection by Smarteyes - brille H404
Non-Violence Collection by Smarteyes
Non-Violence Collection by Smarteyes
Non-Violence Collection - brille M462
Non-Violence Collection - brille M456
Non-Violence Collection - brille M461

Vores designere lod sig inspirere af universet og et futuristisk udtryk, da de lavede den nye Nova Collection. Resultatet er en kollektion bestående af tynde og lette stel, nøje udvalgt i varme pastelfarver.

Nova Collection by Smarteyes frame H437
Nova Collection by Smarteyes - brille N106

Vores designere lod sig inspirere af universet og futuristiske udtryk, da de lavede den nye Nova Collection. Resultatet er en kollektion bestående af tynde og lette stel, nøje udvalgt i varme pastelfarver.