Få en firmaaftale på skærmbriller og sikkerhedsbriller

SMARTEYES AT WORK

Hos Smarteyes har vi kun to faste priser. En pris for enkeltstyrkebriller og en pris for flerstyrkebriller. Super enkelt for medarbejderne, og ingen uventede ekstra regninger til virksomheden.

Det er nemt at budgettere, og det er nemt for medarbejderen.

Prisen er den samme uanset om du skal bruge en sikkerhedsbrille, skærmbrille, mekanikerbrille eller til hvilket arbejde vi skal tilpasse brillen.

Din medarbejder får frit valg mellem alle briller. Alle glas er tynde, ufarvede antirefleksbehandlede hærdede kvalitetsglas.

Hos Smarteyes giver vi dig altid vores Tryghedsordning med gratis. Det betyder at hvis brillen bliver ridset eller på anden måde beskadiget inden for de to første år, så kan der købes en ny for en lav egenbetaling.

Når dine medarbejdere køber en arbejdsbrille ved Smarteyes har de inden for 3 måneder mulighed for at købe en brille til eget brug med 50% rabat af vores normale butikspris.
Hos Smartyes får du altid frit valg mellem alle briller uanset styrker

SMARTEYES - EN STÆRK PARTNER

Smarteyes blev startet af svenske iværksættere i 2007, drevet af et ønske om at sælge designerbriller på en enkelt og sjovere måde. Smarteyes er i dag Sveriges næststørste optikerkæde. I 2013 åbnede Smarteyes deres første butik i Vejle, og er nu i fuld gang med at åbne butikker i resten af landet. Smarteyes har i dag butikker i Sverige, Tyskland og Danmark.