Garantier hos Smarteyes

Garanti på brilleglas og stel

Briller med stil og kvalitet

Vi giver kvalitetsgaranti på dine briller

For os er det allervigtigste, at du altid er tilfreds med vores produkter og vores service. Vi vil gøre alt for, at du bliver glad for dine briller, og netop derfor tilbyder vi alle vores kunder en fast garanti og mulighed for at tilkøbe en tryghedsordning.

Garanti på stil og styrker

For os handler briller både om kvalitet og stil. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten af vores briller, men også på stilen. Er du ikke blevet glad for dine briller inden for 2 måneder efter at du har købt dem, kan du få dem byttet til et nyt par i samme styrke – helt uden at det koster dig noget.

Skulle dine styrker ændre sig så meget så det berettiger til nye briller inden for 2 måneder efter du har købt din brille, kan du også få byttet dem til et nyt par - helt uden at det koster dig noget. Vi tvivler meget på det, men skulle det alligevel ske, at du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, så får du naturligvis pengene tilbage. Opstår der en produktionsrelateret fejl på dine briller, har du naturligvis 2 års reklamationsret og kan uden beregning få et helt nyt par med samme styrke.

Tilkøb en tryghedsordning

Hos Smarteyes har du mulighed for at tilkøbe en tryghedsordning som dækker i 1 år. Bliver dine briller knust, ridset eller beskadiget – så får du et par nye. Bliver dine briller stjålet – så får du et par nye. Sker det én gang eller endnu flere gange – så får du et par nye hver gang.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092