Vi giver kvalitetsgaranti på dine briller

For os er det allervigtigste, at du altid er tilfreds med vores produkter og vores service. Vi vil gøre alt for, at du bliver glad for dine briller, og netop derfor tilbyder vi alle vores kunder en fast garanti og mulighed for at tilkøbe en tryghedsordning.

Garanti på stil og styrker

For os handler briller både om kvalitet og stil. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten af vores briller, men også på stilen. Er du ikke blevet glad for dine briller inden for 3 måneder efter at du har købt dem, kan du få dem byttet til et nyt par i samme styrke – helt uden at det koster dig noget. Skulle dine styrker ændre sig så meget så det berettiger til nye briller inden for 3 måneder efter du har købt din brille, kan du også få byttet dem til et nyt par - helt uden at det koster dig noget. Vi tvivler meget på det, men skulle det alligevel ske, at du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, så får du naturligvis pengene tilbage. Opstår der en produktionsrelateret fejl på dine briller, har du naturligvis to års reklamationsret og kan uden beregning få et helt nyt par med samme styrke.

Tilkøb en tryghedsordning

Hos Smarteyes har du mulighed for at tilkøbe en tryghedsordning som dækker i 1 år. Bliver dine briller knust, ridset eller beskadiget – så får du et par nye. Bliver dine briller stjålet – så får du et par nye. Sker det én gang eller endnu flere gange – så får du et par nye hver gang.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}