Er du medlem af sygeforsikringen Danmark?

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud, når du køber briller eller kontaktlinser hos Smarteyes. Kravene for at kunne opnå tilskud til briller er, at synsprøven skal være udført af en autoriseret optiker og at glassene udmåles og tilpasses individuelt. Kravene for at kunne opnå tilskud til kontaktlinser er, at der er tale om kontaktlinser med styrke, der er købt i abonnement hos en autoriseret optiker. Vi opfylder alle krav til briller og kontaktlinser. Tilskuddets størrelse afhænger af hvilken gruppe ved Sygeforsikringen Danmark, du er medlem af, og om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller.

Tilskud til enkelt- og flerstyrkebriller

Uanset om du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5 ved Sygeforsikringen Danmark, får du ved køb af en flerstyrkebrille dækket 30% af egenudgiften, dog maksimalt 1.500 kr. i alt. Ved køb af en enkeltstyrkebrille får du dækket 30% af egenudgiften, dog maksimalt 420 kr. i alt. Solbriller med styrke på +/- 1 dioptrier dækkes som briller - der ydes ingen tilskud til andre solbriller. Der kan maksimalt inden for 12 måneder gives et samlet tilskud til briller på 800 kr. Har du været medlem af gruppe 1, 2 eller 5 uafbrudt i mere end 5 år, er der ingen grænse for, hvor mange par briller, du kan modtage tilskud til. Læs mere om tilskuddene på Sygeforsikringen Danmarks brilleside. SmartFreedom er en ny og smart måde at købe briller på. I modsætning til andre lignende brilleabonnementer, er du fuldt tilskudsberettiget, når du køber briller med SmartFreedom hos Smarteyes. Læs mere om alle fordelene ved SmartFreedom samt om køb af enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller, eller kig ind i din nærmeste butik, hvor personalet står klar til at hjælpe dig.

Tilskud til kontaktlinser

Du kan få tilskud til kontaktlinser af Sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Kontaktlinserne skal være med styrke og købt i abonnement hos en autoriseret optiker. Du kan få 50% af egenudgiften, dog maksimalt 70 kr. pr. hele måned. Der kan maksimalt inden for 12 måneder gives et samlet tilskud på kontaktlinser på 840 kr. Tilskuddet til kontaktlinser fastsættes ud fra linsernes levetid, fx 30 sæt engangslinser, 2 sæt 14-dages linser eller 1 sæt månedslinser. Læs mere om tilskud til kontaktlinser på Sygeforsikringen Danmarks kontaktlinseside. Læs mere om køb af kontaktlinser hos Smarteyes.

Altid autoriserede optikere hos Smarteyes

Hos Smarteyes er alle vores optikere autoriserede, og vi opfylder dermed kravene til, at du kan opnå tilskud fra Sygeforsikringen Danmark til dine briller eller kontaktlinser. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker. 

Alle priser og vilkår er hentet fra Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside. Sidst opdateret d. 28.11.2018.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}