Tryghedsordning - ingen begrænsninger 


Smarteyes' tryghedsordning dækker alt i 1 år. Bliver dine briller knust, ridset eller beskadiget – så får du et par nye. Bliver dine briller stjålet – så får du et par nye. Sker det én gang eller endnu flere gange – så får du et par nye hver gang og helt uden at skulle svare på spørgsmål. Det er lige så smart, nemt og enkelt som at købe briller hos Smarteyes.

1 års ubegrænset tryghedsordning koster for enkeltstyrkebriller kr. 200,- og for flerstyrkebriller kr. 400,- Hvis du køber mere end en brille på samme tid, er de alle omfattet af den samme tryghedsordning. Du betaler altså kun én gang. Egenbetaling per erstattet brille, for enkeltstyrkebrille kr. 350,- og per flerstyrkebriller kr. 750,- Vi erstatter med en ny valgfri brille med glas i samme styrke som din oprindelige brille. Som SmartFreedom-kunde får du ekstra tryghed i form af 2 års tryghedsordning.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}