Vi er her for at passe på dig og dine øjne

Lige nu får du dobbelt op, det vil sige du får en flerstyrkebrille + en flerstyrkesolbrille til i alt 3.450,-. Er du enkeltstyrkekunde er prisen kun 1.450,-. Som optikerkæde, ved vi, at vi tilbyder en service, som mange har brug for. Derfor vil vi gerne gøre det enkelt, fordelagtigt og trygt for dig at tage hånd om dine øjne. Tilbuddet gælder uanset din styrke, og er inklusiv tynde, lette glas, antirefleksbehandling og hærdning. Vi overholder naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og har iværksat en række tiltag i butikken, for at passe godt på dig og vores medarbejdere.

Nye stel i butikken

Vidste du, at du kan designe din helt egen solbrille i vores SUNLAB? Hos Smarteyes får du altid frit valg mellem alle stel i butikken, når du køber briller og solbriller, så du ikke skal gå på kompromis med din stil på grund af pris. Imens vores butikker har holdt lukket, har vi sørget for at få en masse nye skandinaviske designerstel hjem i butikkerne. Gå på opdagelse i de nyeste forårskollektioner eller bliv klogere på forårets største brilletrends.

SmartFreedom - Briller til en fast pris pr. md.

SmartFreedom er en ny smart måde at købe briller på. Du vælger 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris fra kun 60 kr. for enkeltstyrkebriller og 125 kr. for flerstyrkebriller. Vil du vide mere? Læs om fordelene ved at blive SmartFreedom-kunde.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder

En brille og en brille med farvede solbrilleglas i samme styrke. Frit valg mellem alle brillestel. Normalprisen samlet for flerstyrkebrillerne er 5.575 kr. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede, uanset styrker. Synsprøven koster 175 kr. DigitalFit med sundhedstjek kan tilkøbes. Tilbuddet gælder til 28.06.2020.