HVORFOR HAR DU KUN 1 BRILLE, NÅR DU HAR 10 PAR SKO?

Vi synes, at du skal have briller til forskellige lejligheder. Derfor giver vi dig lige nu og frem til den 28. oktober en ekstra og valgfri brille med i din styrke, når du køber briller hos Smarteyes. Det betyder, at du får 2 par enkeltstyrkebriller for kun 1.450,- og 2 par flerstyrkebriller for kun 3.450,- Alle vores briller er med tynde, lette glas, antirefleksbehandling og hærdning. Vores flerstyrkeglas er desuden med bredt læsefelt. Vil du have en endnu bedre synsoplevelse, kan du tilkøbe iFree, der er en digital udmåling af dine brilleglas. Med forskellige briller kan du udtrykke og understrege forskellige sider af dig selv. Har du fx hørt om ”flot på job-brillen”, ”jeg skal ud at danse-brillen” eller ”søndagsbrunch-brillen”. Savner du inspiration? Vi får hele tiden nye kollektioner i butikken, og du kan altid se de nyeste i vores lookbook eller gå på opdagelse i din nærmeste Smarteyes.

DEL DIN BETALING OP MED SMART BETALING

Hos Smarteyes er vi glade for nemme løsninger. Derfor kan du dele prisen på dine nye briller op. Med Smart Betaling bestemmer du selv, om du vil betale for dine briller over 10 eller 20 måneder – helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Du ender altså med at betale samme pris for brillen som ved kontant betaling. Det er smart.

TILBUDDET INDEHOLDER

To par briller i samme styrke. Frit valg mellem alle brillestel. Normalprisen samlet for enkeltstyrkebrillerne er 2.175 kr. og normalprisen samlet for flerstyrkebrillerne er 5.175 kr. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede, uanset styrker. Synsprøven koster 175 kr. iFree kan tilkøbes. Tilbuddet gælder til 28.10.2018

Din nye brille begynder med en synsprøve

Book tid