AFLEVÈR DIN GAMLE BRILLE OG FÅ EN NY

Har du en gammel brille liggende i skuffen derhjemme? Så er det nu, at du skal tage den op! Hos Smarteyes sætter vi fokus på RECYCKLING og opfordrer derfor alle til at komme ned i butikken med deres gamle briller. Som tak for din omtanke, kvitterer vi med en ny flerstyrkebrille til kun 2.500,- og en ny enkeltstyrkebrille til kun 1.000,-. Begge priser er uanset styrke.

Vores flerstyrkebriller er med bredt læsefelt, og alle vores briller er med tynde, lette glas, antirefleksbehandling og hærdning. Vil du have en endnu bedre synsoplevelse, kan du tilkøbe iFree, der er en digital udmåling af dine brilleglas. Vil du gøre noget godt for miljøet og samtidig se godt ud? Så kom ned i din lokale Smarteyes og ta’ del i RECYCLE.

{{exam.strDisplayName}}
{{exam.nItemAmount}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.strShortName}}
  • {{store.strShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

DEL DIN BETALING OP

Hos Smarteyes er vi glade for nemme løsninger. Derfor kan du dele prisen på dine nye briller op. Med SmartBetaling bestemmer du selv, om du vil betale for dine briller over 10 eller 20 måneder – helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Du ender altså med at betale samme pris for brillen som ved kontant betaling. Det er smart.

TILBUDDET INDEHOLDER

Frit valg mellem alle stel inkl. enkeltstyrkeglas, uanset styrker, normalpris 1.450 kr. Normalpris for hele flerstyrkebrillen 3.450 kr., heraf flerstyrkeglas, uanset styrker 2.000 kr. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Synsprøve er ikke inkluderet i tilbuddet og koster 175 kr. iFree kan tilkøbes. Tilbuddet gælder til 09.12.2018.