Gå et nyt år i møde med unikke designerbriller

Lige nu har du en sidste chance for at afslutte året med vores bedste tilbud på flerstyrkebriller. Du får således en flerstyrkebrille til kun 2.021,- uanset styrke, inklusiv antirefleksbehandling, hærdning, lette tynde glas og bredt læsefelt. Tilbuddet er inklusiv frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde den brille, der fremhæver og giver dig det look, du drømmer om. Alle stel i butikken er i vores eget design, og fås derfor eksklusivt hos Smarteyes. Er du på udkig efter en miljøvenlig brille? Vi har netop lanceret 96 nye og bæredygtige stel i Elements Collection. Stellene er 100% biologisk nedbrydelige og produceret med vegetabilske råolier. Gå på opdagelse i vores brilledesigns online eller kig forbi din nærmeste Smarteyes. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste brillelook. Vi skal fortsat passe godt på hinanden, og derfor har vi en række tiltag i butikken, så du trygt kan handle hos os.


Er der andet vi kan hjælpe dig med? 

Har du brug for enkeltstyrkebriller, et godt tilbud på kontaktlinser eller et SmartFreedom-brilleabonnement, som gør det enkelt for dig at have briller til flere lejligheder og behov?Tilbuddet indeholder

Frit valg mellem alle brillestel. Normalprisen for en flerstyrkebrille er 3.450 kr. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede, uanset styrker. Synstesten koster 175 kr. DigitalFit med sundhedstjek kan tilkøbes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter og gælder frem til 19.12.21.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}