Forkæl dig selv med nye briller til foråret

Lysere tider og foråret venter forude. Det vil vi gerne fejre, derfor får du lige nu 40% rabat på vores flerstyrkeglas, når du køber en flerstyrkebrille og en gratis synstest. Du kan frit vælge mellem alle stel i butikken, og du får en flerstyrkebrille til kun 2.650 kr. – uanset din styrke. Du får en brille med glidende overgang og bredt læsefelt, og alle flerstyrkeglas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede. Har du brug for enkeltstyrkebriller, kan du gå foråret i møde med 40% rabat på hele brillen og en gratis synstest. Det betyder, at den samlede pris på din enkeltstyrkebrille er 870 kr. Tilbuddene er inklusiv frit valg mellem alle stel, uanset styrke, og inklusiv vores tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. 

Din nye brille begynder med en synstest:

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Ønsker du flere briller at skifte i mellem?

Så har vi også et godt tilbud til dig. Lige nu får du 3 for 2, når du køber vores SmartFreedom-abonnement. Det vil sige, at hvis du tegner et SmartFreedom-abonnement med 2 par briller, får du en 3. brille med gratis, til en fast lav månedlig pris på henholdsvis 90 kr. per måned for enkeltstyrkebriller, og 175 kr. per måned for flerstyrkebriller

Gå på opdagelse og find din nye brille

Vi får hele tiden nye stel i vores butikker, og vores designere er altid opdateret inden for de nyeste trends. Gå på opdagelse i de nye kollektioner eller kig ind forbi hos din nærmeste Smarteyes-butik for at finde din nye brille. Bestil tid til synstest allerede i dag.

Tilbuddet indeholder

Frit valg mellem alle stel inklusiv flerstyrkeglas og uanset styrker. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede. Synstesten er gratis, normalpris 250 kr. DigitalFit med sundhedstjek kan tilkøbes. Der gives ikke rabat på tilkøb, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder til 11.04.2023.