Vores bedste tilbud

Start 2023 med et bragende godt tilbud

Året er så småt gået på hæld og et nyt venter forude. Det vil vi gerne fejre med en række fantastiske tilbud på vores flerstyrke- og enkeltstyrkebriller. Start 2023 med nye stel til kun 100 kr., når du køber et par flerstyrkebriller - det vil sige, at du får en flerstyrkebrille til kun 2.100 kr. Har du brug for enkeltstyrkebriller, kan du gå året i møde med 50% rabat. Det betyder, at den samlede pris på din enkeltstyrkebrille er 725 kr. Tilbuddene er inklusiv frit valg mellem alle stel, uanset styrke, og inklusiv vores tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. 

Ønsker du flere briller at skifte i mellem?

Så har vi også et godt tilbud til dig. Lige nu får du 3 for 2, når du køber vores SmartFreedom-abonnement. Det vil sige, at hvis du tegner et SmartFreedom-abonnement med 2 par briller, får du en 3. brille med gratis, til en fast lav månedlig pris på henholdsvis 90 kr. per måned for enkeltstyrkebriller, og 175 kr. per måned for flerstyrkebriller

Tilbuddet indeholder

Frit valg mellem alle stel inklusiv flerstyrkeglas og uanset styrker. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede. Synstesten koster 250 kr. DigitalFit med sundhedstjek kan tilkøbes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder til 26.02.2023.