Put kulør på efteråret med nye designerbriller

Efteråret viser sit ansigt, og ganske vist er det koldere og mørkere, men det behøver ikke at være kedeligt! Lige nu får du nemlig halv pris på flerstyrkeglas, når du køber flerstyrkebriller hos Smarteyes. Det betyder, at du kan putte kulør på efteråret med en ny flerstyrkebrille til en samlet pris på kun 2.450 kr. uanset din styrke. Alle vores flerstyrkebriller er med bredt læsefelt, tynde, lette glas, antirefleksbehandling og hærdning. Du får frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde de briller, der passer til dig og dit efterårslook. Vi får hele tiden nye unikke, designerstel i butikken. Gå på opdagelse i de nyeste kollektioner online eller i din lokale Smarteyes. Har du brug for kontaktlinser, har vi også et godt tilbud til dig. Vi passer godt på vores kunder og medarbejdere og har iværksat en række tiltag i butikken, så du trygt kan handle hos os.

SmartFreedom: En ny smart måde at købe briller på

SmartFreedom er en ny smart måde at købe briller på. Du vælger 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris fra kun 125,- for flerstyrkebriller. Vil du vide mere? Læs om fordelene ved at blive SmartFreedom-kunde.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder

Frit valg mellem alle stel, uanset styrker. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede. Normalpris for hele flerstyrkebrillen 3.450 kr., heraf flerstyrkeglas 2.000 kr. Synsprøven koster 175 kr. DigitalFit med sundhedstjek kan tilkøbes. Tilbuddet gælder til 08.11.2020.