Vi fejrer fødselsdag og det er dig, der får gaverne

Det er 9 år siden vi slog dørene op til den første Smarteyes butik i Danmark, og det vil vi gerne fejre sammen med dig. Derfor er der fødselsdagsfest i vores butikker med masser af tilbud. Du får lige nu dobbelt op på alle vores briller. Det betyder, at du får 2 par flerstyrkebriller til 3.450 kr eller 2 par enkeltstyrkebriller til 1.450 kr uanset dine styrker. Tilbuddet er inklusiv frit valg mellem alle stel, tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas. 

Er der andet vi kan hjælpe dig med?

Ønsker du det bedste fra to verdener og vil kombinere både briller og kontaktlinser, så har vi også et godt tilbud til dig!

Tilbuddet indeholder

To par briller i samme styrke, uanset styrker. Frit valg mellem alle brillestel. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede. Synstest koster 250 kr. DigitalFit med sundhedstjek kan tilkøbes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter og gælder til den 23.10.2022

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}