INFORMATION OM COVID-19. VORES BUTIKKER ER LUKKET MIDLERTIDIGT

Se mere

Vi fortsætter med at forenkle dit brillekøb 

Smarteyes har siden 2007 gjort det enkelt for dig at se godt og samtidig se godt ud - med lækkert design, stor valgfrihed og attraktive priser. SmartFreedom er næste skridt i den retning. Du får ekstraordinære fordele og mulighed for at skræddersy dit brillekøb i en enkel abonnementsløsning, der betales over 24 måneder. Se mere om alle fordelene ved SmartFreedom nedenfor.


 
Fast pris uanset styrke

Fast pris
uanset styrke

SmartFreedom passer til alle, og prisen er den samme uanset dit synsbehov.

Frihed til at vælge mellem alle stel

Frihed til at vælge
mellem alle stel

Varier din stil med frit valg mellem alle vores unikke skandinaviske designerstel.

Tryghed med styrkegaranti

Tryghed med
styrkegaranti

Vi sørger for, at du ser godt – også selvom dine styrker ændrer sig.


Smart, smartere, smartest

Med SmartFreedom har vi gjort det smartere for dig at have flere briller. Du vælger 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris fra kun 60 kr. for enkeltstyrkebriller og 125 kr. for flerstyrkebriller. Jo flere briller, du køber, jo billigere bliver din omkostning per brille. Det er smart! Du kan let udvide din brillegaderobe, hvis du får brug for en ekstra brille til fx bilkørsel eller ønsker at skifte stil. Se priserne i skemaet nedenfor. 

Enkeltstyrkebriller
Flerstyrkebriller
DigitalFit

Customize din brille med tilvalg

Din brille skal opfylde dine ønsker og passe til dine behov. Derfor tilbyder vi en række tilvalg, som gør det muligt at tilpasse din brille til forskellige situationer og behov. Det kan være, at du har brug for en solbrille, en brille der beskytter dine øjne mod det blå lys fra skærme, eller en brille med polariserede glas, når du er på ski eller vand? Se priser på tilvalg i skemaet nedenfor.

Tilvalg

Bliv forhåndsgodkendt til SmartFreedom

For at kunne oprette SmartFreedom, skal du kreditgodkendes. Det hjælper vi dig med i butikken, inden du køber briller. Du skal underskrive aftalen med NemID. Du kan også blive forhåndsgodkendt til SmartFreedom, inden du handler i en af vores butikker. Vælg den butik du ønsker at handle i nedenfor.


SmartFreedom indeholder

Brillekøb på kredit via BasisBank ÅOP 0,0 rente 0,0 (Forudsætter godkendelse af kreditaftale ved BasisBank) – gratis synstest efter 12 måneder - 12 måneders styrkegaranti - 24 måneders tryghedsgaranti. Se aftalevilkår for nærmere detaljer.  SmartFreedom kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.