Fødselsdag i Smarteyes

Frit valg blandt alle designerstel

Pris kun 1 krone

Vælg frit blandt alle designerstel - betal kun 1 krone

Til fødselsdag i Smarteyes kan du både se bedre og se bedre ud. Og du kan gøre det til priser, der vækker misundelse. Du kan vælge dit nye designerstel blandt vores egne unikke skandinaviske designs til kun 1 krone, når du samtidig køber nye glas.

Du finder vores mange designs i tidens populære stelformer i alle vores butikker. De venter kun på dig. Gå på opdagelse i din nærmeste Smarteyes i dag, og tag del i det ypperste inden for skandinavisk brillemode til fødselsdag i Smarteyes.

Start med en gratis synstest 

Dit bedre syn med dine nye skandinaviske designerbriller starter med en synstest hos vores dygtige optikere. Og slår du til nu, skal du ikke tænke på din synstests normale pris på 249 kr. Den er nemlig gratis.

Du kan bestille tid nemt og sikkert lige her. Vi glæder os til at se dig til din store rabat og fødselsdagspriser i Smarteyes

Tidløse og unikke designs til kun 1 krone

I Smarteyes har vi netop præsenteret en ny kollektion i samarbejde med den førende skandinaviske designer Oscar Jacobson, som er kendt for sin tidløse designstil.

I den nye kollektion finder du brillestel i alle tidens populære stelformer. Du kan opleve stel i en neutral og stilsikker farvepalette med mørke nuancer, som sikrer dig et tidløst udseende. Se og læs om alle vores brillekollektioner her.

Få hjælp til at finde dit nye designerstel i din butik

Du finder vores mange tidløse og unikke designs i alle vores butikker landet over. Og har du svært ved at beslutte dig for, hvilket design der klæder dig, er der naturligvis hjælp at hente hos vores søde personale.

Du kan trygt vælge dit nye brillestel i Smarteyes. Vi hjælper dig fra start til slut. Lige indtil du er sikker i din sag og helt tryg ved det stel, du har valgt. Du kan allerede nu få en forsmag på vores mange designs lige her.

Find brilleglas til dine individuelle behov

Bruger du høj styrke og har behov for det størst mulige synsfelt? Trænger du til lette glas, der sikrer dig større komfort? Måske noget helt tredje, fjerde eller femte?

I Smarteyes finder du brilleglas i kategorierne IndividuelKomfort og Standard, som har hver deres fantastiske egenskaber. Vi står naturligvis klar til at rådgive dig om, hvilke brilleglas der passer til dig og dine behov.

Læs mere om vores enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas, og vælg ud fra vores simple priskategori.

Tag del i Smarteyes' fødselsdagspriser med en gratis synstest

Din store rabat på nye briller i populære skandinaviske designs starter med en grundig synstest. Den er lige nu gratis og har en værdi af 249 kr. Bestil tid hos vores dygtige optikere lige her.

Tilbuddet indeholder

TIlbuddet gælder alle stel fra Smarteyes ved køb af glas frem til den 22. oktober 2023. Gratis synstest gælder frem til den 22. oktober 2023. 

Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092