Et godt syn giver de bedste forudsætninger for en god skolestart

Sommeren lakker mod enden, og mange børn og unge ser frem til skolestart. Til at møde venner efter sommerferien, eller måske starte i en ny klasse og få nye venner. Der er meget at tænke på for børnene, og som forældre ønsker vi selvfølgelig at give dem de bedste betingelser for en god skolestart. At se godt er måske en af de vigtigste forudsætninger.

Ved at sikre, at dit barn ser godt, samt at han eller hun bærer briller eller kontaktlinser med den rigtige styrke, ved du, at dit barn kan starte det nye skoleår uden et synshandicap, der påvirker mulighederne for at følge med.

 

Briller til børn og unge - Smarteyes

Efterårets nyeste kollektion til både læsning og leg

Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn kan lide deres briller. Brillerne skal være moderne i design, og ligesom os voksne, vil børn også have flere stile at vælge mellem. Men det er mindst lige så vigtigt, at brillerne sidder godt på dit barn – både på skolebænken og på legepladsen. Et dårligt syn skal hverken stå i vejen for en god skolegang eller leg med vennerne. Alt dette har vores designere taget højde for i efterårets nyeste brillekollektion, der både favner de yngre og de ældre skolebørn.

Modeller som børnene kan lide

Efterårets nye brillekollektion, Back to school, til børn og unge byder på en afdæmpet farveskala og et solidt skandinavisk design. Modellerne er klassiske og stilrene og farverne i naturlige toner fra beige, grå og sort. Vil du som forældre matche briller med dit barn, findes flere af modellerne også i en voksenudgave.

Børnebriller Smarteyes


Dobbelt op på briller til børn og unge

Børnebriller er ofte mere udsatte og går hurtigere i stykker. Derfor giver vi altid dobbelt op på briller og en gratis tryghedsordning til børn og unge til og med 15 år.

Læs mere om vores børnekoncept

Hvordan ved jeg, om mit barn har brug for briller?

Briller kan forhindre synsproblemer, der påvirker skolegang, forårsager hovedpine og forhindrer barnets udvikling. Derfor er det vigtigt tidligt at opdage, hvis dit barn ser dårligt. Men hvordan ved du, om dit barn ser dårligt? Den nemmeste og bedste løsning er at få foretaget en synstest. Der er dog en række tegn, du som forældre kan være opmærksom på. Vi har samlet 8 tegn der hjælper dig med at spotte synsproblemer hos børn.

Briller til børn - Smarteyes