Nyt samarbejde med Landsforeningen Downs Syndrom
Nyt samarbejde med

Landsforeningen Downs Syndrom

Hos Smarteyes brænder vi for den gode sag. Det ligger i vores DNA at omfavne forskelligheder og bidrage til et godt syn. Både hos og på mennesker. Nu kan vi stolt præsentere vores nye samarbejde med Landsforeningen Downs Syndrom, som kæmper for det samme som os. Sammen forandrer vi synet på mennesker.

Hvor stammer stereotyperne fra?

Vi bliver ikke født til at se stereotyper. Det er noget, vi lærer. Vi har foretaget et eksperiment i samarbejde med Landsforeningen Downs Syndrom for at afdække, hvor stereotyperne stammer fra.

Kan du gætte det? Se med her.

Hvad er Landsforeningen Downs Syndrom?

Landsforeningen Downs Syndrom blev stiftet i 2000. Siden stiftelsen har landsforeningen kæmpet for at skabe de bedste vilkår for personer med Downs syndrom. En del af det gode arbejde består i at komme hverdagens stereotyper til livs, som Smarteyes arbejder for i samarbejde med landsforeningen.

Støt det gode arbejde med børne- og ungdomsbriller

Du kan støtte den gode sag, næste gang du og dit barn køber børne- og ungdomsbriller hos Smarteyes. Vi støtter Landsforeningen Downs Syndrom med 50 kroner pr. solgte stel fra vores unikke børne- og ungdomskollektion med stel i farver, der hylder forskelligheder.

Gå på opdagelse i den smarte kollektion i din nærmeste Smarteyes i dag.

Gå på opdagelse i alle vores børnebriller

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092