Farvede glas

Når du tilvælger farvede glas, betyder det, at du får en solbrille med styrke. I Smarteyes finder du et stort udvalg af glasfarver, som du frit kan vælge. På den måde får du præcis den glasfarve, der passer til dine behov i dit favoritstel. Alle vores brillestel kan leveres med farvede glas.
Farvede glas per brille kun 600 kr.

Polariserede glas

Polariserede glas er solbrilleglas med en speciel coatning, der fjerner 99,9% af genskinnet fra vandrette overflader. Eksempelvis fra våde veje, vand og sne. Polariserede glas sikrer dig bedre synskomfort og et skarpere synsindtryk end en almindelig solbrille.
Polariserede glas per solbrille kun 1.200 kr.

Farveskiftende glas

Farveskiftende glas er til dig, der lever en omskiftelig hverdag og tit skifter mellem at være inde og ude. Med farveskiftende glas i dine briller behøver du imidlertid ikke at skifte brille, hver gang lyset skifter. En farveskiftende brille reagerer på mængden af UV-stråling i lyset. Det betyder, at den bliver mørk som en solbrille, hvis solen skinner, og ligner en helt normal brille, hvis der f.eks. er overskyet.
Farveskiftende glas per brille kun 1.200 kr.

 

{{exam.Text}}
{{exam.Price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}