Adresse og kontaktoplysninger

Kongensgade 75A, 6700, Esbjerg
70232303
esbjerg@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
09:30-17:30
Tirsdag
09:30-17:30
Onsdag
09:30-17:30
Torsdag
09:30-17:30
Fredag
09:30-18:00
Lørdag
10:00-15:00
Søndag
Lukket

Din nye brille begynder med en synsprøve

Book tid

Velkommen til Smarteyes i Esbjerg

Lige midt i Esbjerg by, i Kongensgade finder du Smarteyes. Butikschefen Nene Vandborg og hendes medarbejdere vil tilbyde dig den bedste service i Esbjerg. De autoriserede optikere i butikken i Kongensgade står klar til at tilbyde dig en synsprøve og rådgive dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser og læsebriller.

FRIT VALG MELLEM ALLE BRILLER - UANSET STYRKER
Hos Smarteyes i Esbjerg får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller. Den samlede pris for enkeltstyrkebriller er 1.450 kr. Flerstyrkeglas koster 2.000 kr., og den samlede pris for hele flerstyrkebrillen er 3.450 kr. Priserne gælder uanset hvilken styrke, du bruger. Alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang.

HER FINDER DU SMARTEYES I ESBJERG
Du finder Smarteyes i Esbjerg i Kongensgade 75. Du kan parkere tæt på butikken lige ved Føtex.

3 MÅNEDERS STILGARANTI OG 6 MÅNEDERS STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Esbjerg får du altid 3 måneders stilgaranti og 6 måneders garanti på dine styrker. For os handler briller nemlig lige så meget om stil som kvalitet. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten, men også på stilen af dine briller. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – helt uden beregning. Vi giver dig også 6 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 6 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Herudover gælder købelovens almindelige bestemmelser.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Nene Vandborg og hendes personale glæder sig til at byde dig velkommen, og til at være med til at gøre dit brillekøb til en helt særlig og god oplevelse.