Store venue image

Optiker Smarteyes Esbjerg i Kongensgade

Adresse og kontaktoplysninger:

Kongensgade 75A, 6700 Esbjerg

Åbningstider:

Ekstraordinære åbningstider:

mandag
09:00–17:30
tirsdag
09:00–17:30
onsdag
09:00–17:30
torsdag
09:00–17:30
fredag
09:00–18:00
lørdag
09:00–14:00
søndag
Lukket
26/5-2022
Lukket
6/6-2022
Lukket

Optiker Smarteyes Esbjerg i Kongensgade

Lige midt i Esbjerg by, i Kongensgade finder du Smarteyes. Butikschefen Nene Vandborg og hendes medarbejdere vil tilbyde dig den bedste service i Esbjerg. De autoriserede optikere i butikken i Kongensgade står klar til at tilbyde dig en synsprøve og rådgive dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser og læsebriller.

FRIT VALG MELLEM ALLE BRILLER - UANSET STYRKER
Hos Smarteyes i Esbjerg får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller. Se vores priser på enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller og hold dig opdateret om vores gode tilbud. Priserne gælder uanset hvilken styrke, du bruger. Alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang.

HER FINDER DU SMARTEYES I ESBJERG
Du finder Smarteyes i Esbjerg i Kongensgade 75. Du kan parkere tæt på butikken lige ved Føtex.

3 MÅNEDERS STILGARANTI OG 6 MÅNEDERS STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Esbjerg får du altid 3 måneders stilgaranti og 6 måneders garanti på dine styrker. For os handler briller nemlig lige så meget om stil som kvalitet. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten, men også på stilen af dine briller. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – helt uden beregning. Vi giver dig også 6 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 6 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Herudover gælder købelovens almindelige bestemmelser.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Nene Vandborg og hendes personale glæder sig til at byde dig velkommen, og til at være med til at gøre dit brillekøb til en helt særlig og god oplevelse.