Store venue image

Optiker Smarteyes på Farum Bytorv

Adresse og kontaktoplysninger:

Farum Bytorv 25, 3520 Farum

Åbningstider:

Ekstraordinære åbningstider:

mandag
09:30–18:00
tirsdag
09:30–18:00
onsdag
09:30–18:00
torsdag
09:30–18:00
fredag
09:30–19:00
lørdag
09:30–16:00
søndag
Lukket
26/5-2022
Lukket
6/6-2022
Lukket

Optiker Smarteyes Farum Bytorv

Vores butikschef, Per Lund og hans imødekommende personale ser frem til at byde dig indenfor. Autoriserede optikere står klar til at tilbyde dig en synsprøve og sammen med stilbevidste butiksassistenter rådgive dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser og læsebriller.

PRISVENLIGE DESIGNERBRILLER
Hos Smarteyes på Farum Bytorv glæder vi os til at hjælpe og guide dig i dit brillevalg. Det skal være sjovt, enkelt og gennemsigtigt at købe briller. Briller er et synshjælpemiddel, men det er også meget mere. Med forskellige briller kan du nemt ændre look, stil og karakter. Derfor får du altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde den eller de briller, der passer bedst til dig og din stil uden at skulle tænke på pris. Priserne på enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller er de samme uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang. Vil du kunne skifte mellem flere forskellige briller? Så skal du prøve SmartFreedom hvor du får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. md. i 24 mdr.

HER FINDER DU SMARTEYES I FARUM
Du finder Smarteyes i Farum på Farum Bytorv 25. Der er gratis parkering ved centret.

GODE TILBUD OG GARANTI PÅ STIL OG STYRKER
Hos Smarteyes på Farum Bytorv får du løbende gode tilbud på briller. For os er det vigtigt, at du er tilfreds med dine briller, og derfor får du altid 3 måneders stil- og styrkegaranti. Er du inden for 3 måneder inden for købsdatoen ikke tilfreds med dine briller, kan du uden ekstra omkostninger få dem byttet. Oplever du ændrede styrker inden for 3 måneder af dit brillekøb, bytter vi også dine briller helt uden beregning. Hvis du efter 3 ombytningsforsøg endnu ikke glad for dine nye briller, giver vi dig selvfølgelig dine penge tilbage. Udover vores garantier gælder købelovens almindelige bestemmelser naturligvis.

VI GLÆDER OS TIL AT GIVE DIG EN BRILLEOPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE
Butikschef Per Lund og hans personale ser frem til at byde dig velkommen hos Smarteyes på Farum Bytorv 25, hvor de vil gøre alt hvad der skal til for at give dig en brilleoplevelse ud over det sædvanlige.