Adresse og kontaktoplysninger

Farum Bytorv 25, 3520, Farum
70232303
farum@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
09:30-18:00
Tirsdag
09:30-18:00
Onsdag
09:30-18:00
Torsdag
09:30-18:00
Fredag
09:30-19:00
Lørdag
09:30-16:00
Søndag
Lukket

Optiker Smarteyes Farum Bytorv

Vores butikschef, Per Lund og hans imødekommende personale ser frem til at byde dig indenfor. Autoriserede optikere står klar til at tilbyde dig en synsprøve og sammen med stilbevidste butiksassistenter rådgive dig om dit valg af flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser og læsebriller.

PRISVENLIGE DESIGNERBRILLER
Hos Smarteyes på Farum Bytorv glæder vi os til at hjælpe og guide dig i dit brillevalg. Det skal være sjovt, enkelt og gennemsigtigt at købe briller. Briller er et synshjælpemiddel, men det er også meget mere. Med forskellige briller kan du nemt ændre look, stil og karakter. Derfor får du altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde den eller de briller, der passer bedst til dig og din stil uden at skulle tænke på pris. Priserne på enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller er de samme uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang. Vil du kunne skifte mellem flere forskellige briller? Så skal du prøve SmartFreedom hvor du får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. md. i 24 mdr.

HER FINDER DU SMARTEYES I FARUM
Du finder Smarteyes i Farum på Farum Bytorv 25. Der er gratis parkering ved centret.

GODE TILBUD OG GARANTI PÅ STIL OG STYRKER
Hos Smarteyes på Farum Bytorv får du løbende gode tilbud på briller. For os er det vigtigt, at du er tilfreds med dine briller, og derfor får du altid 3 måneders stil- og styrkegaranti. Er du inden for 3 måneder inden for købsdatoen ikke tilfreds med dine briller, kan du uden ekstra omkostninger få dem byttet. Oplever du ændrede styrker inden for 3 måneder af dit brillekøb, bytter vi også dine briller helt uden beregning. Hvis du efter 3 ombytningsforsøg endnu ikke glad for dine nye briller, giver vi dig selvfølgelig dine penge tilbage. Udover vores garantier gælder købelovens almindelige bestemmelser naturligvis.

VI GLÆDER OS TIL AT GIVE DIG EN BRILLEOPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE
Butikschef Per Lund og hans personale ser frem til at byde dig velkommen hos Smarteyes på Farum Bytorv 25, hvor de vil gøre alt hvad der skal til for at give dig en brilleoplevelse ud over det sædvanlige.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}