Store venue image

Optiker Smarteyes i Herning Centret

Adresse og kontaktoplysninger:

Merkurvej 1A, st. 6, 7400 Herning

Åbningstider:

mandag
10:00–19:00
tirsdag
10:00–19:00
onsdag
10:00–19:00
torsdag
10:00–19:00
fredag
10:00–19:00
lørdag
10:00–16:00
søndag
11:00–16:00


Optiker Smarteyes Herning Centret

Butikschef Sarah Lind Rasmussen og hendes medarbejdere glæder sig til at se dig i butikken, og give dig en service ud over det sædvanlige. De autoriserede optikere i Smarteyes i herningCentret er klar til at tage en synstest og vejlede dig om dit valg af briller. Vi har altid en løsning, der passer til dit synsbehov.

BRILLER TIL FASTE PRISER - UANSET DIN STYRKE
Hos Smarteyes i Herning får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller enkeltstyrkebriller, flerstyrkebriller, kontaktlinser eller læsebriller, og hold dig opdateret om vores gode tilbud. Priserne gælder uanset din styrke. Alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas, og flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang. Vil du have en smart brilleløsning? Med SmartFreedom får du briller til fast pris pr. md. i 24 mdr.

GARANTI PÅ BÅDE STIL OG STYRKER
Vi går op i din brilleoplevelse. Hos Smarteyes i Herning får du altid 3 måneders garanti på stil og styrker. For os er briller meget mere end et synshjælpemiddel, og derfor får du ikke kun garanti på kvaliteten, men også på dine briller. Er du ikke tilfreds inden for 3 måneder fra købsdatoen, kan du få dem byttet til et nyt par – kvit og frit. Du får også 3 måneders garanti på dine styrker. Det betyder, at du, hvis du køber et par briller og dine styrker sig inden for 3 måneder efter dit køb, kan få din brille byttet uden beregning. Er du mod forventning efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis dine penge tilbage. Købelovens almindelige bestemmelser gør sig selvfølgelig også gældende.

FIND SMARTEYES I HERNING
Du finder Smarteyes i herningCentret, Merkurvej 1A, st. 6. herningCentret har 1250 gratis parkeringspladser lige foran indgangen. Vores Butikschef Sarah og hendes medarbejdere ser frem til at give dig en service udover det sædvanlige og til at gøre dit brillekøb helt specielt.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092