Adresse og kontaktoplysninger

herningCentret - Merkurvej 1A, st. 6, 7400, Herning
70232303
herning@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
10:00-19:00
Tirsdag
10:00-19:00
Onsdag
10:00-19:00
Torsdag
10:00-19:00
Fredag
10:00-19:00
Lørdag
10:00-16:00
Søndag
11:00-16:00

Din nye brille begynder med en synsprøve

Book tid

Velkommen til Smarteyes i Herning

Smarteyes i herningCentrets’ butikschef Mogens Kloth-Malmkvist og hans medarbejdere glæder sig til at se dig i butikken, og give dig en service ud over det sædvanlige. De autoriserede optikere i Smarteyes i herningCenteret er klar til at tage en synsprøve og vejlede dig om dit valg af briller. Har du brug for flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser eller læsebriller – vi har altid en løsning, der passer til dit behov.

FRIT VALG MELLEM ALLE BRILLER - UANSET STYRKER
Hos Smarteyes i Herning får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller. Den samlede pris for enkeltstyrkebriller er 1.450 kr. Flerstyrkeglas koster 2.000 kr., og den samlede pris for hele flerstyrkebrillen er 3.450 kr. Priserne gælder uanset hvilken styrke, du bruger. Alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang.

HER FINDER DU SMARTEYES I HERNING
Du finder Smarteyes i herningCentret, Merkurvej 1A, st. 6. herningCentret har 1250 gratis parkeringspladser lige foran indgangen.

3 MÅNEDERS STILGARANTI OG 6 MÅNEDERS STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Herning får du altid 3 måneders stilgaranti og 6 måneders garanti på dine styrker. For os handler briller nemlig lige så meget om stil som kvalitet. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten, men også på stilen af dine briller. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – helt uden beregning. Vi giver dig også 6 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 6 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Herudover gælder købelovens almindelige bestemmelser.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Vores Butikschef Mogens og hans medarbejdere ser frem til at give dig en service udover det sædvanlige og til at gøre dit brillekøb helt specielt.