Adresse og kontaktoplysninger

Amagerbrogade 45, 2300, København
70232303
amager@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
09:30-18:00
Tirsdag
09:30-18:00
Onsdag
09:30-18:00
Torsdag
09:30-18:00
Fredag
09:30-18:00
Lørdag
09:30-15:00
Søndag
Lukket

Optiker Smarteyes Amager på Amagerbrogade

På Amagerbrogade i København ligger Smarteyes. Butikschef Cæcilia Langborg-Hansen og hendes dygtige personale glæder sig til at byde dig velkommen i den lille og nye optikerforretning på Amager med gode tilbud på højkvalitetsbriller i stilfuldt skandinavisk design. Autoriserede optikere står klar til at tilbyde dig en synsprøve og sammen med stilbevidste butiksassistenter, vil de guide og rådgive dig om dit valg af briller – uanset om du har brug for flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, læsebriller eller kontaktlinser.

VI VIL GØRE DET ENKELT FOR DIG AT SE GODT UD
I Smarteyes på Amagerbrogade vil vi gøre det enkelt for dig at se godt ud. Vi tror på, at briller er meget mere end et synshjælpemiddel, og derfor har vi gjort os umage for, at det skal være både sjovt og enkelt for dig at købe briller. Du får altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde det stel, der bedst passer til dig og din stil uden at skulle tænke på pris. Priserne på enkeltstyrke- og flerstyrkebriller er de samme uanset din styrke, og alle vores glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er med bredt læsefelt og glidende overgang, og vi har løbende gode tilbud på briller. Med brilleløsningen SmartFreedom får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris i 24 mdr. Læs mere om alle fordelene ved SmartFreedom.

HER FINDER DU SMARTEYES PÅ AMAGER
Du finder Smarteyes på Amager på Amagerbrogade 45. Butikken ligger tæt på Amagerbro Station, og der er et busstoppested lige foran butikken.

GARANTI PÅ STIL OG STYRKER
Hos Smarteyes på Amager er vi ikke tilfredse, før du er tilfreds med dine briller. Derfor får du altid 3 måneders stil- og styrkegaranti. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke tilfreds med dine briller, kan du uden beregning få dem byttet til en ny brille. Ændrer dine styrker sig inden for 3 måneder af dit brillekøb, bytter vi også dine briller helt uden ekstra omkostninger. Er du, mod forventning, efter 3 ombytningsforsøg endnu tilfreds med dine briller, så får du selvfølgelig dine penge tilbage. Foruden stil- og styrkegaranti, gælder købelovens almindelig bestemmelser naturligvis.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I BUTIKKEN
Butikschef Cæcilia Langborg-Hansen og hendes personale glæder sig til at tage imod dig på Amagerbrogade 45, og de ser frem til at gøre dit brillekøb til noget særligt.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}