Mød Nikolaj Dam, butikschef i Smarteyes Aalborg

"Som butikschef sørger jeg for, at tingene i butikken spiller, at personalet har det godt og er motiverede, at vi når i mål med vores budgetter"

Arbejde som butikschef hos Smarteyes

Hvordan har din rejse hos Smarteyes været?

I 2013 startede jeg som salgsassistent i Smarteyes Randers, og i 2016 var jeg så heldig at komme på et talent-kursus, der strakte sig over ½ år. På kurset lærte vi en masse om, hvad det vil sige at være leder, herunder hvordan man håndterer og motiverer sit personale og forskellige personligheder. I august 2017 blev jeg souschef i Horsens, og i april 2019 fik jeg tilbudt stillingen som butikschef i Aalborg, som jeg straks takkede ja til.

Hvad kendetegner arbejdet hos Smarteyes? 

I Smarteyes arbejder alle ud fra 3 fælles værdier, som gennemsyrer alt, hvad vi gør, og fungerer som en rettesnor i det daglige arbejde. Alle kender værdierne: Forandring, omtanke og det at gøre tingene smart. Det sidste betyder for mig, at tingene skal være enkle. Vi har hverken lange manualer eller rigide regler, men i stedet frihed under ansvar. Det er en fed kultur at videregive til medarbejdere, fordi det er udviklende og giver ejerskab.

Ledige stillinger

Vi søger altid motiverede og dygtige mennesker, som vil være med til at give vores kunder den bedst tænkelige service.

Se mere

Arbejde hos Smarteyes

Vi tror på, at en værdibaseret tilgang, udviklende arbejdsopgaver og det at have det sjovt på arbejdspladsen er vigtige succesfaktorer.

Se mere