Briller med enkeltstyrkeglas

Brilleglas hjælper hver dag mennesker verden over med at se godt. For dig, der har behov for én styrke i alle dine brilleglas’ forskellige zoner, er enkeltstyrkeglas ideelle til dine behov.

Har du brug for nye briller med enkeltstyrkeglas, kan du booke tid til en synstest her og få kortlagt din synsstyrke af vores optikere.

Priser på briller med enkeltstyrkeglas

I Smarteyes vælger du først dit designerstel. Derefter vælger du dine enkeltstyrkeglas og eventuelle tilvalg, som du kan skræddersy til dine individuelle behov. Tilvalg til enkeltstyrkeglas kan tilvælges i kategorierne Komfort og Individuel.

I Smarteyes finder du enkeltstyrkeglas med forskellige egenskaber fra kun 500 kr. Du finder vores enkeltstyrkeglas i tre kategorier, som har hver deres fordele: Individuel, komfort og standard.

Det indeholder vores enkeltstyrkeglas

Vores enkeltstyrkeglas findes med forskellige egenskaber, afhængig af hvilken kategori af enkeltstyrkeglas du vælger fra.

Læs om dine tilvalg til dine enkeltstyrkeglas

SmartClean overfladebehandling kan ikke tilvælges på solbriller, men kun på briller med individuelle enkeltstyrkeglas.

Se godt med enkeltstyrkeglas fra Smarteyes

Har din synsstyrke ændret sig, eller er det blot tid til nye briller fra vores store udvalg af skandinaviske designs?

I din nærmeste Smarteyes kan du komme nemt i gang. Få kortlagt din synsstyrke i en synstest og bliv klar til at gå hverdagen i møde nye briller med enkeltstyrkeglas.