ENKELTSTYRKEBRILLE 1.450,-

Alle vores enkeltstyrkebriller koster 1.450 kr. uanset styrke og bygningsfejl. Du vælger frit mellem alle vores stel, og får vores enkeltstyrkeglas med antirefleksbehandling, hærdning og tynde glas i brillen. 

Enkeltstyrkeglas er glas med én styrke til ét bestemt formål. De bruges i tre forskellige typer briller: briller til at se langt med, læsebriller og de såkaldte skærmbriller, som giver perfekt syn, når du arbejder foran en computer. Indtil 40-års alderen har de fleste udelukkende behov for briller med enkeltstyrkeglas til at se klart på afstand. Senere betyder aldersmæssige forandringer i synet, at flere får behov for læsebriller eller skærmbriller med enkeltstyrke. Læsebriller stiller normalt skarpt på 40 cm afstand, hvor skærmbriller fokuserer på mellem 60 og 90 cm afstand.

TILVALG EFTER BEHOV

Vil du have det nyeste inden for brilleteknologi? Eller har du brug for en brille, der er speciallavet til at beskytte dig mod solen, skærmen eller genskinnet fra våde overflader? Så tilbyder vi dig forskellige tilvalg efter behov. Vores største ønske er at give dig de briller, der passer allerbedst til din personlighed og livssituation, og uanset om du vil optimere din brilleoplevelse eller have ekstra beskyttelse i særlige situationer, vil vi ikke snyde dig fra muligheden.