SEJE BRILLER TIL BØRN

SAMLET PRIS FOR HELE
BØRNEBRILLEN 1.450,-

BOOK SYNSPRØVE

SEJE BRILLER TIL BØNRN

SAMLET PRIS FOR HELE
BØRNEBRILLEN 1.450,-

BOOK SYNSPRØVEBørnebriller hos Smarteyes

Alle børn skal se godt. Og alle børn skal kunne se godt ud samtidigt. Børn der ikke ser godt oplever tit gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan betyde at dit barn får sværere ved at sidde stille og følge med i skolen. Det er derfor vigtigt at dit barn får den nødvendige hjælp til at få rettet sit syn. Hvis dit barn er under 10 år, skal I første gang I køber briller til jeres barn have en øjenlæge til at udføre synsprøven. Har dit barn allerede briller klarer vi nemt synsprøven.

Smarte designer børnebriller

Dit barn skal se smart ud med sine briller. Alle vores børnestel er designet af vores egne designere til børn og for børn. Vi hjælper jer med at finde et brillestel der understreger dit barns personlighed, men som stadig kan holde til de slag, hårde opbremsninger og tacklinger som børnebriller ikke kan undgå at blive udsat for. Alle vores børnestel koster 1.450 kr. inklusiv glas - uanset styrker, og uanset bygningsfejl, behov for tynde glas eller antirefleksbehandling og hærdning af glassene. Det er alt sammen med i prisen.

Gratis tryghedsordning - hvis uheldet er ude

Skulle uheldet være ude, og brillerne ikke overlever en tackling på fodboldbanen eller bliver ridset i sandkassen, så får I når I køber briller ved Smarteyes altid vores tryghedsordning gratis med når bare barnet er under 10 år. Det betyder at skulle brillen inden for de to første år den er købt blive skadet, ridset, gravet ned eller skyllet væk, så erstatter vi brillen med en ny i samme styrke mod en egenbetaling på 350 kr.


Drengebrille fra Smarteyes
Pigebrille fra Smarteyes