DOBBELT OP PÅ BRILLER TIL BØRN OG UNGE HOS SMARTEYES

Jo. Den er god nok. Når du køber briller til børn og unge, får du altid og uden undtagelse dobbelt op på briller. Det betyder, at du får 2 par briller til en samlet pris på kun 1.450 kr. inklusiv glas og uanset styrke eller bygningsfejl. Prisen er den samme uafhængig af dit barns behov. Det betyder at tynde glas, antirefleksbehandling og hærdning af glassene altid er med i prisen. Briller til børn og unge går oftere i stykker, og derfor ønsker vi at give jer trygheden ved et par ekstra briller, når I køber briller hos os. Børne- og ungdomsbriller gælder til og med 15 år.

DESIGNERBRILLER TIL BØRN OG UNGE

Børn og unge der ikke ser godt oplever ofte gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan have stor betydning for dit barns velbefindende og evne til at sidde stille og følge med i skolen. Derfor er det vigtigt, at dit barn får den nødvendige hjælp til at få rettet sit syn. Hvis dit barn er under 10 år, skal I første gang I køber briller have en øjenlæge til at udføre synsprøven. Har dit barn allerede briller, udfører vi synsprøven.

GRATIS TRYGHEDSORDNING - HVIS UHELDET ER UDE

Hvis uheldet er ude og brillerne ikke overlever tacklingen på fodboldbanen eller de bliver ridset i sandkassen, så fortvivl ej. Når I køber børne- og ungdomsbriller hos Smarteyes får I altid vores tryghedsordning gratis med på begge par briller. Det betyder, at vi, hvis dit barn ødelægger eller smider sine briller væk, erstatter vi brillen med en ny brille med samme styrke inden for 2 år efter købet mod en egenbetaling på 350 kr. Tryghedsordningen kan bruges uanset hvor mange gange dit barns briller går i stykker.

{{exam.strDisplayName}}
{{exam.nItemAmount}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.strShortName}}
  • {{store.strShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}