Dobbelt op på briller til børn og unge 

Når du køber briller til børn og unge hos Smarteyes får du altid dobbelt op på briller. Briller til børn og unge går oftere i stykker, og derfor ønsker vi at give jer trygheden ved et par ekstra briller. Det betyder, at du får 2 par enkeltstyrkebriller til en samlet pris på kun 1.450 kr. inklusiv glas og uanset styrke eller bygningsfejl. Prisen gør sig gældende uanset dit barns synsbehov, og gælder børn og unge til og med 15 år.

Designerbriller til børn og unges behov 

Børn og unge der ikke ser godt oplever ofte gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan have stor betydning for dit barns velbefindende og evne til at sidde stille og følge med i skolen. Derfor er det vigtigt, at dit barn får den nødvendige hjælp til at få rettet sit syn. Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn er glade for deres briller. Brillerne skal være moderne i design, og der skal være flere forskellige styles at vælge mellem. Mindst lige så vigtigt er det, at brillerne er behagelige at have på, og sidder godt på dit barn - både på skolebænken og legepladsen. Alt dette har vores designere taget højde for i vores kollektioner med designerbriller til børn og unge

Gratis tryghedsordning - hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude og brillerne ikke overlever tacklingen på fodboldbanen eller de bliver ridset i sandkassen, så fortvivl ej. Når I køber børne- og ungdomsbriller hos Smarteyes, får I altid vores tryghedsordning gratis med på begge par briller. Det betyder, at vi, hvis dit barn ødelægger eller smider sine briller væk, erstatter vi brillen med en ny brille med samme styrke inden for 1 år efter købet mod en egenbetaling på 350 kr. Tryghedsordningen kan bruges uanset hvor mange gange dit barns briller går i stykker.

Synsprøve til børn og unge

Vores optikere er vant til at undersøge børn og tilpasse synsprøven til barnets forhold og personlighed, så det føles sikkert og roligt for alle. Som forældre kan du naturligvis være til stede i løbet af hele synsprøven. Under synsprøven tages alle nødvendige skridt for at sikre, at barnets øjne fungerer godt og for at finde ud af, om der er eventuelle synsfejl, der skal korrigeres. Efter undersøgelsen hjælper vi jer med at vælge de briller, der passer godt til dit barn, og som dit barn kan lide at have på. Er dit barn under 10 år, skal synsprøven første gang foretages hos øjenlægen.

 

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder

2 par enkeltstyrke børnebriller i samme styrke inklusiv gratis tryghedsordning. Frit valg mellem alle børnebrillestel. Normalpris for enkeltstyrke børnebriller er 1.450 kr. Du sparer 725 kr. Alle vores børnebriller er med tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas. Normalpris for tryghedsordning 200 kr. Synsprøven koster 175 kr. Tilbuddet gør sig gældende for børn og unge i alderen til og med 15 år, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.