SEJE BRILLER TIL BØRN

SAMLET PRIS FOR HELE
BØRNEBRILLEN 1.450,-

BOOK SYNSPRØVE

SEJE BRILLER TIL BØNRN

SAMLET PRIS FOR HELE
BØRNEBRILLEN 1.450,-

BOOK SYNSPRØVEBørnebriller hos Smarteyes

Alle vores børnestel koster 1.450 kr. inklusiv glas og uanset styrke eller bygningsfejl. Prisen er den samme uafhængig af dit barns behov. Det betyder at tynde glas, antirefleksbehandling og hærdning af glassene altid er med i prisen.

Dit barn skal både se og have det godt

Børn der ikke ser godt oplever ofte gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan have stor betydning for dit barns velbefindende og evne til at sidde stille og følge med i skolen. Derfor er det vigtigt, at dit barn får den nødvendige hjælp til at få rettet sit syn. Hvis dit barn er under 10 år, skal I første gang I køber briller have en øjenlæge til at udføre synsprøven. Har dit barn allerede briller, udfører vi synsprøven.

Smarte designerbørnebriller

Dit barn skal se smart ud med sine briller. Derfor er alle vores børnestel designet af vores egne designere til og for børn. Vi hjælper jer med at finde et brillestel, der understreger dit barns personlighed, men som stadig kan holde til de slag, hårde opbremsninger og tacklinger som børnebriller ikke kan undgå at blive udsat for.


Gratis tryghedsordning - hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude og brillerne ikke overlever tacklingen på fodboldbanen eller de bliver ridset i sandkassen, så fortvivl ej. Når I køber briller hos Smarteyes får I altid vores tryghedsordning gratis med, når dit barn er under 10 år. Det betyder, at vi, hvis dit barn ødelægger eller smider sine briller væk, erstatter brillen med en ny med samme styrke inden for 2 år efter købet mod en egenbetaling på 350 kr.