Let’s Liberate Design.

Smarteyes og Efva Attling har en fælles passion - kvalitetshåndværk og ekstraordinært design. Derfor har vi sammen lavet en kollektion, som henvender sig til alle.  Inspireret af et spændende samarbejde eller som Efva selv udtrykker det "en kollektion med moderne power".

Vinterens nyheder

Nu lancerer vi vinterens nyheder fra Efva Attling X Smarteyes. Inspireret af design med overraskende detaljer, et moderne formsprog og detaljer fra Efvas smykkedesign. Mød Beam, Ring Chain, Mr Mr og de andre modeller i vinterens hotteste kollektion - eksklusivt hos Smarteyes. Se hele Efva Attling X Smarteyes kollektionen nedenfor.

R115C1
J. R115
By Smarteyes
R114C1
Street R114
By Smarteyes
R113C1
Mr Mr R113
By Smarteyes
R112C1
Ring Chain R112
By Smarteyes
R111C1
One R111
By Smarteyes
R110C1
Beam R110
By Smarteyes

 

 

Efva Attling X Smarteyes brillekollektion

Inspireret af det menneskelige møde i et stærkt formsprog

I kollektionen har Efva mixet mønstre, stilarter og former på en unik måde. Inspireret af, og i en kærlighed til, de menneskelige møder formidlet i et stærkt formsprog. Kollektionen består af 9 modeller, som både inkluderer dame-, herre- og unisexmodeller. Samtlige stel i en smagfuld farvepalet fra sort og grå til guld og sølv.

Book tid til synsprøve

Book nu

Kom med bag kulissen, når en af de største svenske stilguruer præsenterer vores nye kollektion. Her vil du blandt andet finde ud af, hvor Efva finder inspiration til sit arbejde, og hvorfor Efva og Smarteyes er et match made in heaven.

Oplev hele kollektionen.

Stellene fra Efva Attling fås med enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas
Samlet pris for hele enkeltstyrkebrillen, normalpris 1.450 kr.
Samlet pris for hele flerstyrkebrillen, normalpris 3.450 kr.

Se vores aktuelle tilbud

Book tid til synsprøve

Book tid