OM KONTAKTLINSER TIL ENDAGSBRUG

Der findes mange forskellige typer af kontaktlinser. Her kan du læse om kontaktlinser til endagsbrug– linser som du bruger en dag og herefter smider ud. Kontaktlinser til endagsbrug er, præcis som navnet antyder, en kontaktlinse, som du bruger en dag og herefter smider ud. Kontaktlinser  betyder, at du ikke behøver at tænke på linsevæsker, eller at rengøre linserne, hvilket gør livet med kontaktlinser meget nemt. Dagslinser er perfekte til dem, der kun bruger linser lejlighedsvis – et par gange om ugen eller mere sjældent end det.

FORDELE VED KONTAKTLINSER TIL ENDAGSBRUG

Ud over bekvemmeligheden ved ikke at skulle tænke på at rengøre linserne, hver gang du bruger dem, eller huske, når det er blevet tid til et nyt par, så er kontaktlinser til endagsbrug meget hygiejniske. Eftersom du altid bruger en ny kontaktlinse, er risikoen for infektion og irritation reduceret. Kontaktlinser til endagsbrug anbefales derfor ofte til pollenallergikere.

ENDAGSLINSER HOS SMARTEYES

Vi tilbyder kontaktlinser til endagsbrug fra de største leverandører CooperVision og Alcon, og du finder de mest populære linser hos os, såsom Focus Dailies, Clariti, MyDay og mange mere. Du bestiller dine endagslinser gennem vores abonnementer på kontaktlinser, hvilket betyder at du aldrig behøver at bekymre dig, når det kommer til at bestille nye linser - vi sørger for, at du altid har de kontaktlinser, du har brug for hjemme. Du kan også bestille engangskøb af kontaktlinser til endagsbrug i vores butikker og derefter få dine linser hjemleveret.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}