Flerstyrkebrille med glidende overgang 

Alle vores flerstyrkebriller koster 3.450 kr. uanset styrke og bygningsfejl. For 1.450 kr. vælger du frit mellem alle vores stel, og for 2.000,- får du vores flerstyrkeglas, som altid er med glidende overgang, antirefleksbehandling, hærdning og tynde glas. Fra 40-års alderen begynder stadigt flere at få problemer med at se på både nært og fjernt hold, og med tiden får de fleste det sådan. I disse tilfælde er briller med flerstyrkeglas løsningen. I dag er flerstyrkeglas næsten altid med glidende overgang, og uden synlige felter på glasset. Man kan med andre ord ikke se, at der er tale om briller med forskellige zoner. Glassene er slebet, så de giver optimalt syn på alle afstande fra helt nært i glassets nederste del til fjernt i glassets øverste del. I midten findes mellemafstandene, som vi for eksempel bruger, når vi arbejder foran en skærm. Flerstyrkeglas kan derfor være en god løsning, hvis du er træt af at tage dine læsebriller af og på hele tiden. Som SmartFreedom-kunde får du flerstyrkebriller til en fast månedlig pris på 125 kr. Læs mere om alle fordelene ved SmartFreedom

Vær opmærksom på at dette er vores normalpriser. Aktuelle tilbud og kampagner kan du altid finde her.

Tilvalg efter behov

Vil du have det nyeste inden for brilleteknologi? Eller har du brug for en brille, der er speciallavet til at beskytte dig mod solen, skærmen eller genskinnet fra våde overflader? Så tilbyder vi dig forskellige tilvalg efter behov. Vores største ønske er at give dig de briller, der passer allerbedst til din personlighed og livssituation, og uanset om du vil optimere din brilleoplevelse eller have ekstra beskyttelse i særlige situationer, vil vi ikke snyde dig fra muligheden. 

Kvaliteten på vores glas

Fælles for alle vores glas er, at de kommer fra fremstående og certificerede glasproducenter ved hjælp af en højteknologisk og moderne produktionsteknologi. I hvert produktionsstadie er omhyggelig kontrol et krav – alt sammen for, at du kan føle dig tryg med kvaliteten på dine briller. Derudover tilbyder vi en generøs kvalitets- og stilgaranti som skal sikre, at du bliver helt tilfreds med dine briller fra os.