Find brilleglas til din unikke synsfejl

Dine brilleglas har betydning for meget mere end din evne til at se godt på forskellige afstande. Hos Smarteyes finder du en række glasvarianter og -muligheder, som sikrer dig et så behageligt syn som muligt. Altid tilpasset til dine behov i din hverdag.

Er det tid til nye briller med brilleglas af god kvalitet? Book tid til en synstest online her, og bliv undersøgt af vores optikere i din nærmeste Smarteyes.

Din smarte måde at købe dine briller på

I Smarteyes kan du vælge imellem mange forskellige briller i eksklusive skandinaviske designs fra de nye brilletrends.

Du kan vælge stel med enkeltstyrkeglas fra kun 1.000 kr. og stel med flerstyrkeglas fra kun 2.500 kr. Alle er tynde kvalitetsglas, der er antirefleksbehandlede og hærdede. Uanset hvilken kategori du vælger dine nye brilleglas fra.

Vores bedste brilletilbud til dig

I din nærmeste Smarteyes finder du altid gode tilbud på briller. Vi har et stort udvalg af både stel i unikke skandinaviske designs og kontaktlinser.

Uanset hvilken butik du besøger, står vores optikere klar til at hjælpe dig med at finde en løsning til dine personlige behov på baggrund af en synstest, som du kan booke tid til her.

Kvalitet er en mærkesag

Alle brilleglas i Smarteyes er fremstillet med en højteknologisk og moderne produktionsteknologi af fremstående og certificerede glasproducenter. Hele processen bliver løbende kontrolleret. Alt sammen for at sikre, at du kan føle dig tryg ved kvaliteten på dine brilleglas.

Er du nervøs for at fortryde dit køb, eller at dine briller går i stykker? I Smarteyes vil vi gøre alt for, at du bliver glade for dine nye briller og brilleglas. Af den årsag tilbyder vi dig en eksklusiv kvalitets- og stilgaranti.

Ofte stillede spørgsmål om brilleglas i Smarteyes

Læs her de mest stillede spørgsmål om brilleglas fra Smarteyes.

Hvilke typer brilleglas tilbyder Smarteyes?

I Smarteyes finder du både enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas, som har hver deres fordele for dig og dit syn.

Enkeltstyrkeglas er brilleglas med én styrke i hele brilleglasset. Flerstyrkeglas er til personer, der oplever besvær med at se på både nært og fjernt hold. Glas med flere styrker indbygget er typisk relevant fra 40-års alderen.

Hvordan finder jeg ud af, hvilke brilleglas jeg skal have?

Dit valg af enten enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas afhænger af dit syn og dine behov.

Hvis du er i tvivl eller trænger til et bedre syn, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker til en synstest. Book tid online med det samme lige her.