Non-Violence X Smarteyes
Et samarbejde for en verden uden vold

Non-Violence X Smarteyes

Non-Violence Project Foundation 

Non-Violence Project Foundation (NVPF) er en nonprofitorganisation, der bidrager til forandring gennem uddannelse. Ved at inspirere, motivere og engagere unge mennesker i at løse konflikter på en fredelig måde.

Indtil nu har NVPF uddannet over otte millioner unge, lærere og sportscoaches på fem kontinenter og har vundet adskillelige internationale og nationale priser.

Hos Smarteyes er vi stolte af vores samarbejde med en velgørenhedsorganisation, der kæmper for en verden uden vold. Sammen gør vi en forskel.

Non-Violence X Smarteyes

Non-Violence brillekollektioner

Smarteyes støtter Non-Violences vigtige arbejde for en mere fredelig verden ved at donere 50 kr. til organisationen for hvert par solgte briller fra Non-Violence X Smarteyes-kollektionerne. Siden 2016 har vi sammen skabt otte brillekollektioner med unikke designs. Indtil nu har vi doneret over seks millioner kroner i Norden – med hjælp fra vores kunder.

Non-Violence fylder 30 år i 2023

Siden 1993 har Non-Violence Project Foundation arbejdet for en mere fredelig verden gennem forsonende dialog, partnerskaber, uddannelsesprogrammer og meget mere.

Nu er det tid til at fejre de milepæle, som vi har oplevet sammen. I anledning af organisationens 30-års jubilæumskampagne ser NVPF tilbage på alt det, de har opnået i løbet af de sidste 30 år, og hvad de næste 30 år vil byde på.


Non-Violence X Smarteyes

Om Smarteyes' bæredygtighedsarbejde

Non-Violence X Smarteyes

Den sammenkrøllede revolver

Non-Violences symbol med den sammenkrøllede revolver blev skabt af den svenske kunstner Carl Frederik Reuterswärd som en hyldest til John Lennon, efter at han blev skudt og dræbt i New York City i december 1980.

Non-Violence-symbolet repræsenterer en universel idé om fred og en verden uden vold – uafhængig af kulturer, religioner og alder. Skulpturen findes på adskillelige strategiske offentlige lokationer verden over. Blandt andet uden for FN’s hovedkvarter i New York City, ved det olympiske museum i Lausanne, i Peace Park i Beijing og senest i Beirut i Libanon.

”We are all responsible for everything that goes on”

- John Lennon

   

 

john-lennon---non-violence-collections-i-samarbete-med-smarteyes
john-lennon---non-violence-collections-i-samarbete-med-smarteyes

Non-Violences arbejde for en verden med fred

Non-Violences arbejde ’Non-Violence Project (NVP) har primært ét mål: at reducere vold i samfundet gennem uddannelse. Både globalt og lokalt.

Schools for Peace

Schools for Peace er et af Non-Violence Projects uddannelsesprogrammer, som fremmer værdien af selvværd, konflikthåndtering og fred, hjælp til uddannelse af unge til at forstå dem selv og deres omgivelserne omkring dem. Samtidig er projektets formål at finde fredelige løsninger på problemer, der sandsynligvis fungerer for alle. Læs mere om deres projekt her.

 

 

Støt NVPF med designerstel fra Smarteyes

 

Du kan bidrage til Non-Violence Project Foundations vigtige arbejde for en bedre og mere fredelig verden ved at vælge dit nye designerstel i Smarteyes.

I alle vores butikker kan du gå på opdagelse i vores mange designerstel, som du ovenikøbet kun finder hos os. Vores erfarne rådgivere står klar til at vejlede dig i, hvilke briller der passer til dig.

Er det tid til nye briller? Så book tid til en gratis synstest hos vores dygtige optikere her.

 

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092