SmartDrive

SmartDrive er udviklet for at optimere dit syn ved bilkørsel. Med en svag toning og en speciel antirefleksbehandling, opnår du en større kontrast. Kontrasten giver dig en bedre synskomfort, som gør dig i stand til lettere at opdage forhindringer på vejen. Med SmartDrive reducerer du risikoen for at blive blændet af en lavtstående sol, en våd vejbane eller en modkørende. I trafikken er det vigtigt at kunne skifte fokus mellem forskellige afstande. Derfor er SmartDrive designet med et bredt synsfelt, der giver dig en hurtigere fokusering og gør dig i stand til ubesværet at skifte mellem forskellige afstande.

Øger din sikkerhed på vejen

Den specielle SmartDrive coating hjælper dig med at se vejens forløb i både mørke, regnvejr og ved skarp solskin. Det betyder, at du kommer lettere frem alt i mens du øger sikkerheden i trafikken. Med SmartDrive opnår du en bedre visuel komfort, der reducerer risikoen for træthed, som er en af de største farer i trafikken.

Smartdrive koster 500 kr.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}